Ерик Дайър ще бъде готов психически за мача с Бърнли

...
Ерик Дайър ще бъде готов психически за мача с Бърнли
Коментари Харесай

Моуриньо: Дайър е готов да играе

Ерик Дайър ще бъде подготвен душевен за мача с Бърнли през уикенда след борбата с почитател след края на дуела с Норич от петия кръг на ФА Къп, разкри мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо. Дайър бе ядосан от реакция в публиката и се насочи бързо към трибуните, където се опита да влезе във физическа разпра с последовател на „ шпорите “, преди да бъде обуздан от защитата и другите почитатели. ФА преглежда сега случая и изиска от клуба и Дайър за техните показания, само че полузащитникът е разполагаем за съботното посещение на Бърнли във Висшата лига.

„ Не виждам причина той да не бъде подготвен душевен и с вярната конфигурация. Той изигра два фантастични мача. Ерик се включи в тройка бранители против Уулвърхемптън и четворка бранители против Норич. Той ми сподели неща, които евентуално нямаше по какъв начин да си показва, в случай че бях поел отбора през юли. Знам към този момент какво прави той в тези позиции на терена, тъй че това е основна информация за мен. Той игра извънредно добре. Това, което се случи след дуела с Норич, съвсем нищо не стана. Смятам, че той е готов…преди да дойде отпред той не играеше задоволително, само че ще играе на следващия ден “, стартира той за Sky Sports.

„ Шпорите “, седми в таблицата на Висшата лига, отстъпиха в последните си четири срещи във всички шампионати, в това число и загубата след осъществяване на дузпи от Норич, и са изправени пред място отвън топ 4 в края на сезона. Въпреки това, португалският експерт е оптимист, че съставът му може да обърне нещата в своя изгода без значение от проблемите с травми. Нападателите Хари Кейн (адуктор), Хюн Мин Сон (счупена ръка) и полузащитникът Муса Сисоко (коляно) са в лазарета, само че вратарят Юго Лорис се възвърне от контузия в слабините и възобнови тренировки.

„ Тъжни сме, само че и позитивно настроени. Точно по този начин и би трябвало да подхождаме. Имаме своите проблеми и няма да се дублирам, тъй като хората ги знаят и към този момент са изтощени от това да ги дублирам. Но не съм изтощен да кажа, че сме положителни – няма защо да обвинявам играчите си. Страхотно е да науча толкоз доста за тима в този тежък интервал. Борим се дружно, обичаме да работим дружно. Мога да си показва добър интервал без контузии, без неналичието на шанс, която ни спохожда в последно време “, приключи той. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР