Ерик Дайър призна, че съжалява, че не е направил повече,

...
Ерик Дайър призна, че съжалява, че не е направил повече,
Коментари Харесай

Ерик Дайър признава, че съжалява, че не е направил повече за приятеля Деле Али на фона на борби извън терена

Ерик Дайър призна, че съжалява, че не е направил повече, с цел да помогне на някогашния си съотборник Деле Али на фона на битките му отвън терена.

Миналото лято Деле срещна Гари Невил за тежък, прочувствен диалог, който разплака легендата на Манчестър Юнайтед. В изявлението Деле описа на Невил по какъв начин е бил измъчван единствено на шестгодишна възраст.

Той също по този начин разкри, че е почнал да пуши на седем и да продава опиати на осем. Деле в допълнение хвърли светлина върху това по какъв начин се е записал в рехабилитационен център, до момента в който е бил чартърен в Бешикташ, откакто е станал привързан към болкоуспокояващи.

След това халфът разкри, че даже е обмислял пенсиониране през последните стадии от времето си в Тотнъм. Диер игра за Спърс дружно с Деле, като бранителят усещаше, че трябваше да направи повече, с цел да го поддържа.

„ Трудно ми е да приказвам за Деле. Говоря с него от самото начало, всяка седмица, явно беше доста мъчно за гледане. Не знам дали в миналото съм гледа...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР