Ерик Булие заяви, че Макларън са отстранили всички проблеми по

...
Ерик Булие заяви, че Макларън са отстранили всички проблеми по
Коментари Харесай

Макларън са отстранили проблемите, но не очакват чудеса


Ерик Булие съобщи, че Макларън са отстранили всички проблеми по издръжливостта, които опорочиха представянето им на зимните проби. Отборът се надяваше на по-гладък преход след прекосяването от мотори Хонда към Рено, само че за следващ път бяха попарени от редица неизправности. След осемте дни на пистата "Каталуния " те приключиха последни по брой приключени обиколки.

През дните на втората сесия в Барселона новият MCL33 получи поотделно пет разнообразни повреди, преди Алонсо да сложи трето най-хубаво време в последните минути. Сега Булие е оптимист, че отборът е съумял да се оправи с всички открити проблеми преди старта на сезона в Мелбърн тази неделя.

"Нямахме нужната устойчивост, на която се надявахме по време на зимния тест, само че проблемите са решени. Върши се голяма работа зад кулисите, с цел да сме сигурни, че няма неизпитан подробност. Целта ни е да измъкнем оптимално движение от новия пакет през първото съревнование ".

"Не чакаме да се случат чудеса за една нощ – надалеч сме от тази мисъл – само че знаем, че ще дадем всичко от себе си в идния уикенд ".

Третото време на Алонсо на "Каталуния " беше едвам половин секунда по-слабо от най-хубавите времена, записани от Себастиан Фетел и Кими Райконен. Двукратният международен първенец има вяра, че новият болид на Макларън към този момент е посочил позитивни знаци и че има още какво да предложи.

"Мелбърн е чудесна писта и след тази доста дълга зима аз в действителност нямам самообладание да разберем какво можем да реализираме " сподели Алонсо.

Повече информация за Формула 1 можете да прочетете на уеб страницата formula1.sportal.bg


Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР