Ерик Байи, който през последните шест години беше в Манчестър

...
Ерик Байи, който през последните шест години беше в Манчестър
Коментари Харесай

Забравен играч на Юнайтед с тежки обвинения, че определени футболисти са с предимство

Ерик Байи, който през последните шест години беше в Манчестър Юнайтед, се оплака, че погрешно е бил подценяван. От скоро бранителят е преотстъпен в Марсилия, откакто реши да напусне “Олд Трафорд ” поради дребното шансове, които получаваше напоследък. Според африканеца мениджърите на отбора очевидно са фаворизирали британските национали, което съгласно “Дейли Мейл ” е директна офанзива към Хари Магуайър.

“В този клуб би трябвало да се спре да се дава преимущество на англичаните, с цел да могат всички да получават шансове - съобщи Байи, представен от “Таймс ”. - Необходимо е в съблекалнята да се сътвори конкуренция. Винаги съм оставал с усещането, че националите на Англия са с преимущество ”.

“Такова нещо не се случва в Челси или други клубове от Висшата лига. Някои футболисти одобряват за даденост, че ще са титуляри, а това отслабва тима. За благополучие, Ерик загар Хаг (новият управител на Юнайтед - б.р.), е човек с темперамент и се надявам, че ще успее да промени това ”, добави френският бранител.

Байи призна, че при идването си Тен Хаг го е помолил да остане. “Засякохме се, когато той беше пристигнал, с цел да подпише контракта си в края на предишния сезон. Даже към този момент си събирах нещата, когато той ме видя и говорихме. Обеща да даде късмет на всеки. Съгласих се да отида с отбора на турне през лятото и той в действителност съблюдава обещанието си, само че аз не желаех да оставам повече в Манчестър. Искам да играя всяка седмица и да се усещам значим. Надявам се да си върна увереността ”, приключи той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР