Ericsson и Volvo Car Group (Volvo Cars) са сключили дългогодишен

...
Ericsson и Volvo Car Group (Volvo Cars) са сключили дългогодишен
Коментари Харесай

Ericsson u Volvo Cars сключиха 5-годишен договор за облак за свързаните коли

Ericsson и Volvo Car Group (Volvo Cars) са сключили дълготраен контракт, съгласно който индустриализираната облачна платформа Connected Vehicle Cloud на Ericsson ще обезпечава цифрови услуги за всички транспортни средства на Volvo на 120 пазара в целия свят през идващите 5 години.

Volvo Cars, сходно на други огромни играчи в автомобилната промишленост, ускорява фокуса си върху обезпечаването на висококачествени услуги за обвързваните коли, като дигитализацията на промишлеността ускорява смисъла на софтуерните услуги. Този вид услуги ще могат да се възползват от нарасналата скорост, дребна инертност и огромна потенциал на бъдещите 5G мрежи, нужни за сериозни за задачата приложения като самостоятелно шофиране да вземем за пример, изясняват от Ericsson.

Сделката, която ще даде опция на Volvo Cars да дава на притежателите и водачите на нейни коли най-новите разработки в региона на цифровите услуги като автоматизация, ръководство на автопарка, темематика, навигация и инфоразвлечения, е най-голямата до момента за облака на Ericsson Connected Vehicle Cloud, настояват от шведския телеком снабдител.

Услугите ще бъдат представяни през няколко географски систематизиране центъра за данни, като платформата поема отговорност за всички задълженият в региона на законодателството, сигурността и неприкосновеността на персоналните данни, да вземем за пример за регламента GDPR на Европейския съюз, допълват от Ericsoin.

 Снимка: Ericsson, Volvo

" Премахвайки сложността от области като законодателни условия за данните и ръководство на тяхното предпазване, подобрявайки латентността на цифровите услуги, нашата платформа обезпечава по-добро изцяло потребителско прекарване на потребителите на Volvo Cars, декларира Оуса Тамсън, началник на отдела за нови технологии и бизнес на Ericsson. - Новата платформа ще разреши достъп до най-новите разработки в региона на телематиката, развлеченията, навигацията, автоматизацията и ръководството на автопарка. “
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР