Ергюнал Себахтин и Уилиам Чолов допуснаха поражения и се разминаха

...
Ергюнал Себахтин и Уилиам Чолов допуснаха поражения и се разминаха
Коментари Харесай

Българските боксьори с поражения в здрави битки в Кувейт

Ергюнал Себахтин и Уилиам Чолов позволиха провали и се разминаха с медалите от мощния шампионат в Кувейт. Двамата отстъпиха в доста трагични и оспорвани борби на представители на Иран на четвъртфиналната фаза.

В категория до 51 кг Себахтин загуби от Мустафа Риги. Европейският сребърен медалист при 48-килограмовите организира тежка среща, като имаше забележим превес в последния рунд, само че съдиите решиха да дадат успеха на иранеца.

По подобен метод се разви и срещата на Уилиам Чолов при 80-килограмовите. Националът ни, който е нееднократен европейски първенец за юноши и младежи, отстъпи на Мирахмади Бабахеидари. Чолов имаше преимущество през по-голямата част от дуела, само че в последна сметка му бе присъдена загуба с 2:3 гласа.

„ Като цяло съм удовлетворен от представянето и на двамата. Спокойно можеха да продължат и към полуфиналите. Направиха доста мощни мачове и останалите сътрудници и експерти тук ги поздравиха за равнището, което демонстрираха. Имаме още работа, шампионатът е стадий от развиването им. Трябва да продължим да работим, с цел да не оставяме опция на съдиите да дефинират изхода на срещите ", сподели от Кувейт треньорът Борислав Бояджиев.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР