"Ергенът" Виктор Стоянов се е регистрирал като безработен, за да

...
"Ергенът" Виктор Стоянов се е регистрирал като безработен, за да
Коментари Харесай

Ергенът Виктор иска социални помощи, регистрирал се е като безработен

"Ергенът " Виктор Стоянов се е записал като незает, с цел да получава обществени помощи, оповестява Lupa.bg. 31-годишният фитнес инструктор се е записал преди седмица в Бюрото по труда. Той е подал документи, че е без работа и се надява на поддръжка от страната в териториалната дирекция на Бюрото по труда в столичния жк. "Дружба ".
Според документите, които е дал, Виктор Стоянов е бил скъсен от работата си като шеф на фитнес зала. Месечното му заплащане като подобен е било в размер на 1800 лв. или най-малко против такава сума е бил обезпечаван. Сега, в продължение на 6 месеца, той ще получава от страната 60% от този приход, или по 1080 лв. всеки месец.
Въпреки че парадира с висок стандарт, Виктор Стоянов е подал молба за обществени помощи в Бюрото по труда.
"Щяхме да паднем, когато го видяхме на гишето. Мислехме, че сме се объркали и сме се припознали, само че когато си даде персоналната карта и трудовата брошура, се уверихме, че е той. Изобщо не беше обезпокоен, че ще получава обществени помощи, макар че по малкия екран парадира, че е сполучлив млад мъж ", разясняват пред Lupa.bg чиновнички.
Според осведомени, в тази ситуация се касае за опит за източване на многострадалната обществена система на България. Помощите за безработни фактически са планувани за останалите без работа хора, само че надали случая с Виктор Стоянов е подобен. Че нали самият той разгласи преди седмица, че се впуска в нов бизнес и ще бъде съучастник във компания. Явно обаче това не му пречи да скубе средства и от обществените, които по принцип би трябвало да обгрижват действително изпадналите в потребност наши сънародници.
Според осведомени, е допустимо страната да откаже да му изплаща обезщетение за безработица, защото е повече от ясно, че сега Виктор Стоянов получава трудови приходи от различен източник - в тази ситуация от БиТиВи, която излъчва шоуто "Ергенът ". Възможно е обаче чисто юридически да има такова право, защото предаването е снимано предходната година, а също така получената сума се явява хонорар, а не заплата. Дори и да е законно обаче, надали е изключително морално, потресени са служителките в териториалната дирекция на Бюрото по труда в жк. "Дружба ", написа още lupa.bg.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР