Ергенът Виктор Стоянов сам разкри, че не е „мъжът-мечта“  и

...
Ергенът Виктор Стоянов сам разкри, че не е „мъжът-мечта“  и
Коментари Харесай

Ергенът Виктор Стоянов: Ревнив съм и имам силно развито чувство за собственост!

Ергенът Виктор Стоянов самичък разкри, че не е „мъжът-мечта“  и има „трески за дялане“
Виктор Стоянов е един от най-обсъжданите „ергени“ през последните седмици. Всяка негова дума и всеки негов жест се наблюдават по лупа до момента в който 21 девойки се борят за сърцето му.

Все още не знаем дали Виктор е срещнал сродната си душа в „Ергенът“, само че в особено изявление той признава, че към този момент му е мъчно да излезе на открито без да бъде разпознат.

Той разкрива, че държанието му в шоуто не е било по сюжет и че не е роля. Категоричен е, че от самото начало се е стараел да бъде себе си, да бъде радушен и да даде късмет на всяка дама във формата да грабне сърцето му.

Виктор обаче не крие, че мъчно би обърнал внимание на някои от дамите в действителния живот. Майката на най-желания ерген пък разкрива, че той е имал три съществени връзки през живота си, както и че един път влюби ли се, „за него всички други дами изчезват“.

Виктор също удостоверява думите на родителката си. „Когато съм влюбен, виждам единствено дамата против мен“, споделя ергенът Стоянов. Той разрива също, че когато е влюбен „забравя околните си“, за което доста съжалява.

Любовта дотолкоз трансформира Виктор, че поради дамата до себе си пренарежда целите си и всичко стартира да се върти към неговата половинка. Ергенът разкрива и че е извънредно ревностен и има мощно развито възприятие за благосъстоятелност.
 Ергенът Виктор Стоянов е доста ревностен и със мощно развито възприятие за благосъстоятелност сн. Инстаграм
Ергенът Виктор Стоянов е доста ревностен и със мощно развито възприятие за благосъстоятелност сн. Инстаграм

Той признава,  че не е съвършен и не е „мъжът-мечта“. Ергенът не крие, че има „много тресчици за дялане“, както и че се опасява някой да не му открадне половинката. Така че, дами, мислете му.
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР