Ергенът Виктор Стоянов призна в интервю за Life dir.bg, че

...
Ергенът Виктор Стоянов призна в интервю за Life dir.bg, че
Коментари Харесай

Имам жена до себе си: Ергенът

Ергенът Виктор Стоянов призна в изявление за Life dir.bg, че е влюбен и има жена до себе си. " Запознахме се посредством общ другар, по време на подготовка.

 

Вероятно не звучи като някоя вълшебна история, изключително след сцените в Ергенът, където ситуацията и атмосферата за всяка среща бяха необикновено сантиментални, само че за мен е тъкмо такава. Ако имаш усеща към някой човек, то всяко място се трансформира в особено, а най-обикновеното деяние - във значимо събитие, по този начин чувството е, че фактически изживяваш приказка ", показа Виктор.

 

Един от най-желаните мъже в родината признава, че се среща със сегашната си половинка преди да замине за Турция, където се снимаше предаването. " Искрата посред ни прехвръкна, когато се върнах в България. Преди да се насочва на приключението, впускайки се в търсенето на любовта, сред нас нямаше нищо, в противоположен случай даже не бих тръгнал.

 

Връзката ни стартира последователно, откакто разбрахме, че сме привлечени един от различен и имахме времето да се опознаем ", безапелационен е Виктор.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР