Ергенът Виктор Стоянов не спира да досажда на бившата си

...
Ергенът Виктор Стоянов не спира да досажда на бившата си
Коментари Харесай

Виктор Стоянов не спира да досажда на бившата си въпреки новия мъж в живота й

Ергенът Виктор Стоянов не стопира да досажда на някогашната си другарка Мария Тарашманова. Тези дни той й се изясни в обич за следващ път посредством прочувствен пост в обществените мрежи. Виктор, който към днешна дата е участник в „ Денсинг Старс “, към момента е бясно влюбен в чаровната русокоска, въпреки тя да му би шута преди няколко месеца. Красавицата даже има нов мъж до себе си, само че това въобще не стопира Виктор да й досажда. Сякаш на инат на настоящото й гадже, той продължава да я ухажва.

 

Наскоро Виктор се ожали, че е с разрушено сърце, тъй като злоупотребявал с доверието на Мария, която пък на собствен ред го зарязала. Призна, че е направил прекалено много неточности, а тя е прощавала прекомерно доста. В този ред на мисли, той изплака, че има жена на сърцето му, само че не и такава до сърцето му.

 

Връзката на Стоянов и Тарашманова продължи близо година, само че пътищата им се разделиха. Запознати издават, че повода за разлъката им се крие в държанието на мачото, който постоянно й кръшкал. Мария не съумяла да елементарни фриволното му държание към нежния пол и поставила завършек на връзката им.

 

Да не пропущаме и обстоятелството, че с изключение на всичко друго, Виктор по този начин и не се появи обществено с Тарашманова. Той не качваше фотоси с нея в обществените мрежи, до момента в който тя постоянно му пишеше любовни пояснения. Едва в този момент се е сетил да го прави, само че както се споделя – след дъжд качулка.

 

След присъединяване си в „ Ергенът “, Стоянов заряза работата си на шеф във фитнес зала и се насочи към шоубизнеса – популяризира какво ли не, в това число и бързи заеми. Пробва си шанса и като артист, въпреки първата му роля да бе дребна.

Предвид обстоятелството, че е много суетлив, изявата му под светлините на прожекторите за него е сбъдната фантазия.

 

При присъединяване му в „ Денсинг Старс “, Виктор се пльосна на задните си елементи още в първите секунди на танца, който извърши със театралната му партньорка Михаела. Въпреки издънката, той продължи самоуверено напред, без повече забележими неточности за непрофесионалистите. Журито го похвали поради проявения издръжливост. Илиана Раева, както и семейство папкала го възнаградиха с по 6 точки, до момента в който Галена Великова го оцени с едвам 4 точки.

 

Виктор е благополучен, че към този момент е прочут и хората го разпознават. Това, което го нервира обаче е, че го снимат без разрешението му. Категоричен е, че постоянно е бил обект на засилен интерес от страна на нежния пол, само че работи деликатно, защото търси жена със мощен темперамент до себе си, а не мекотело, което ве знае какво желае и не може да отстоява мнението си. Мария била тъкмо такава, само че я изгубил поради злоупотребата с търпението си и въпреки през днешния ден да я желае назад, тя не ще и да чуе за него.

Инфо: Уикенд

Тагове: „ Ергенът “ Виктор Стоянов Мария Тарашманова обяснение Любов социални мрежи
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР