Ергенът Виктор Стоянов, известен с фразата си „много мило”, явно

...
Ергенът Виктор Стоянов, известен с фразата си „много мило”, явно
Коментари Харесай

Защо Ергенът Виктор ни продава фалш?

" Ергенът " Виктор Стоянов, прочут с фразата си „ доста мило”, очевидно счита аудиторията си в обществените мрежи за много глупава, че си разрешава да й пробутва лъжливи реклами. Профилът на мачото в инстаграм се е трансформирал в магазин „ всичко по левче”, видя Lupa.bg. Стоянов популяризира коучинг центърът за личностно развиване ( с хаштаг „ секс”?!?), търговски център, кафе, хотел, онлайн залагания, парфюми, енергийна напитка и торта.



Последните две пораждат много спорни мнения от почитателите на фитнес инструктора, който е признавал, че съблюдава стоманен режим, не си разрешава да яде сладко и да пие енергийни питиета които са цялостни с подсладители и имат много калории. Те ни доставят с „ изкуствена “ сила, като някои от тях съдържат 15 чаени лъжички захар. Като оставим пагубно огромната доставка на захар за организма, тя може да ни остави обезводнени, да потисне функционалностите на имунната система, да увеличи възпалителните процеси, да докара до поява на кариеси и до наддаване на телесното тегло.

Последното е нещото, от което най-вече се опасява Виктор - да загуби стройното си тяло, тъй като има съвсем единствено него. Е, за какво тогава ни промотира неща, които по никакъв начин не се вписват в режима му и е ясно като бял ден, че не ги употребява. Отговорът е за пари, за доста пари.

" На какво ли не са способни родните инфлуенсъри за кинти. Дори да си продадат душата и да популяризират рискови неща за подрастващите, които са главната публика на Викторчо " - разясняват възмутени консуматори в нета.

" Ергенът " от ден на ден нервира почитателите си с неспирните си реклами на всевъзможни артикули и трансформира профила си в инстаграм в рекламна организация с платени постове.

" Дори и да си единствено инфлуенсър, отново е нужно да имаш наличие, а не просто фотоси преливащи с реклами. Скоро ще има отлив на почитатели в случай че е единствено по този начин " - хока го фенка и пита мачото по кое време за последно е ял торта.

Самият Виктор си разрешава сладки изкушения по един път в годината, на рождения си ден, само че настойчиво ни пробутва да пробваме нов тип торта на известна сладкарска верига.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР