Ергенът вече едва диша от досада и шок! „Ергенът“ удари дъното

...
Ергенът вече едва диша от досада и шок!
„Ергенът“ удари дъното
Коментари Харесай

Ред сълзи, ред сополи и чифт мръсни гащи: Ето така се сваля мъж в Ергенът!

Ергенът към този момент едвам диша от скука и потрес!
„Ергенът“ удари дъното по долнопробност и дивотия, а самият ерген Виктор Стоянов стартира да обръща очите – къде от скука, къде от гадност, къде от шок… В интерес на истината малко на брой са предполагали до какви дъна могат да доближат, в опитите си да завоюват мъж, днешните девойки.
 Ергенът
Ергенът към този момент си завоюва съжалението на феновете

Снощи пред очите ни се разкри следващата панорама на актуален флирт, който безусловно се размириса от екрана. Става дума за Бонбона – Благовеста Бонбонова, която с целия си мозък реши да прелъстява Викторчо без гащи.

Блага се беше барнала в рокля с транспарантен тил, от който се виждаше горната част на бикините й. Пред очите на Виктор, който избягваше да гледа към нея, тя си изсули гащите и му ги връчи в ръцете. Няма не искаш, няма не щеш!

Плюс това сценката се разигра и пред погледите на останалите участнички, които кудкудякаха за това цяла вечер. След гащите, Благовеста остана вярна на остарелия си репертоар, който повтаря до погнуса. А точно – изля ред сълзи и сополи по време на елиминациите, в които Ергенът гони една от момите.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР