Ергенът още не е почнал, но интригите започнаха с пълна

...
Ергенът още не е почнал, но интригите започнаха с пълна
Коментари Харесай

Пъклен план на двете сестри Пам и Габи в Ергенът

" Ергенът " още не е почнал, само че интригите започнаха с цялостна мощ.

За всички е ясно, че в шоуто влизат дами, чиято цел надалеч не е да открият любовта, а е доста по-прагматична.

Две сестри ще се съревновават за сърцето на Ергена Алекс Младенов в носия сезон на едноименното риалити. Това са Памела и Габриела Иванови, написа сайтът Intrigi.bg, съгласно който обаче двете няма да стигнат до край.

Всъщност истината е, че сестрите Иванови дори нямали желание да се борят за сърцето на милионера. Тяхната цел била напълно друга, а точно - популярност и популярност. Габи и Пам се надявали със старта на сезона да натрупат доста почитатели в обществените си профили и да пробият в инфлуенсърския отрасъл.

Нещо повече – двете даже към този момент са стартирали личен бизнес и страница в Инстаграм, през която ще популяризират разнообразни козметични артикули, ще дават препоръки за грижа за кожата и прочие Към момента страницата е празна, като концепцията е незабавно откакто наберат известност около „ Ергенът “, да стартират да популяризират бизнеса си.

Всъщност с тази концепция влизат и повече от половината участнички в предаването. Голяма част от тях си имат съществени гаджета и не търсят нова връзка, а популярност, ползвайки формата за ходило към нови инициативи.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР