„Ергенът“ очевидно ще надмине по популярност като предаване „Биг Брадър“,

...
„Ергенът“ очевидно ще надмине по популярност като предаване „Биг Брадър“,
Коментари Харесай

Това ли е жената на „Ергенът“?

„ Ергенът “ явно ще надмине по известност като предаване „ Биг Брадър “, а ровенето в бельото на участниците тече с цялостна мощ. Още предходната година, когато бе оповестено започването на фотосите на шоуто, стана ясно, че Виктор има жена до себе си. Според някои ползватели на фейсбук - това е Християна Парова, годеницата на Виктор Стоянов - Ергенът. Не е ясно обаче дали са се разделили преди началото на шоуто или са се разделили единствено, до момента в който мине шоуто.



С днешна дата той декламира от екрана, че последната му любовна история е завършила нещастно и той се лекува с разрушено сърце в компанията на към този момент 21-те мацки. Те обаче също са там, с цел да ги демонстрират и най-малко две от тях имат връзки в живота. Плеймейтка Дениз Хайрула и сексапилната готвачка от "Мастършеф " Виктория Капитонова май имат човек до себе си, макар че са част от продукцията. Това сочи последната мълва, а двете девойки отхвърлят да разясняват тематиката имат ли човек до себе си от месеци насам.
Според клюката Хайрула има връзка с роден предприемач от Източна България. Те са дружно от близо година, а фотосите на "Ергенът " завършиха в средата на ноември предходната година.

Дениз стана известна с изявата си в "Плеймейт ". Въпреки че не завоюва, славата бързо я застигна. Виктория нашумя с изявата си в "Мастършеф ". Рускинята неведнъж е изтъквала, че има мъж до себе си. Твърди се, че гаджето й е известен предприемач от Благоевград.

Капитонова отхвърля да разяснява персоналния си живот напоследък. Дали това е поради присъединяване й в "Ергенът ", или има проблеми във връзката си, единствено тя знае. За деня на влюбените - Св. Валентин, тя се похвали с букет, но още веднъж не разкри дали е от обичания й.
"Това не е ваша работа - дава отговор тя на почитателите си в обществените мрежи, където е много известна. - Когато се записах за "Ергенът ", минавах през избран интервал от живота си, за който вие също не знаете ", споделя още чаровната рускиня, представена от „ България през днешния ден “
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР