Ергенът на републиката е най-интересната личност в последните седмици и

...
Ергенът на републиката е най-интересната личност в последните седмици и
Коментари Харесай

Виктор Стоянов и нещата, без които не може да живее и един ден

Ергенът на републиката е най-интересната персона в последните седмици и няма за какво да се залъгваме, че това не е по този начин. Хиляди дами желаят да знаят детайлности за Виктор Стоянов, само че в обществените си мрежи той не дава отговор на фенски въпроси.

Е, той направи изключение за Vbox7 и показа за някои много любопитни неща за себе си, които доста малко хора знаят.

Виж още: Криси Тейгън стана на петна: Моделката си щракна голо селфи в банята

Не знаем коя ще е мацката, която ще завоюва сърцето на Виктор, само че сигурно знаем, че там има място за доста музика. Виктор в никакъв случай не излиза без безжичните си слушалки. Ергенът ни показа, че обожава да пее и даже се е записал на уроци, с цел да усъвършенства уменията си.

Ако желаете да наподобявате най-малко малко на Виктор Стоянов, то би трябвало да имате доста крепък и дълготраен парфюм. Виктор не излиза без да постави парфюм, който употребява в последните 5-6 години. От сигурни източници знаем, че този парфюм е много вървежен измежду дамите. 

Парфюмът ще е нищо, в случай че нямате и добра физика. Видно е, че Виктор прекарва много от времето си в залата, където вае тялото си на Аполон. Е, вие може и да не сте почитатели на това, само че постоянно може да намерите метод да спортувате.

Момичетата виждат и нещо друго, а точно – прекрасен портфейл. Виктор сигурно има подобен и не се отделя от него, тъй като там е всичко скъпо, което има, както самичък сподели пред нас. Какво носи в него, както и още забавни неща за Виктор Стоянов вижте във видеото горе.  

Виж още: The flight attendant сезон 2: за какво от ден на ден харесваме Кейли Куоко

Изображение: https://www.instagram.com/viktor_s_s/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР