„Ергенът“ на България Виктор Стоянов ще бъде специален гост в

...
„Ергенът“ на България Виктор Стоянов ще бъде специален гост в
Коментари Харесай

Пак спират Ергенът

„ Ергенът “ на България Виктор Стоянов ще бъде специфичен посетител в новото издание на „ Търси се “ в неделя (17 април) от 12:30 ч. по bTV. Първоначално от малкия екран оповестиха, че той ще бъде посетител на предаването тази неделя-10 април, само че по-късно обясниха, че тази неделя в 12:30 ч. bTV ще излъчи директно от „ Арена Армеец “ финалите на Световната купа по художествена гимнастика и по този начин гостуването на Стоянов се отсрочва със седмица.

В предаването за първи път водещите Меги и Нели ще полуотворен завесата на неговия персонален живот и на всички провокации, пред които е бил изправен. Една от изненадите за Виктор ще бъде неговата треньорка по гребане Севда Стоянова. Тя отдава цялото си време и сърце, с цел да го трансформира в извънредно сполучлив играч и Виктор няма да скрие сълзите си от срещата с нея. Той ще опише за най-трудния си интервал в живота – интервенция на гръбначния дирек в резултат на контузия от спорта.

„ Както бях един от най-хубавите в гребането, на който се разпореждаха доста очаквания, внезапно станах никой. И това бе доста мъчително “, признава Виктор.

В продължение на една година „ ергенът “ търси себе си и безусловно живее ден за ден. С помощта на околните, приятелите и появяването на огромна обич той съумява да превъзмогне този интервал и да продължи напред. Много прочувствена ще бъде и срещата му с неговата майка – Росица, която ще опише, че Виктор от дребен е доста независим и въпреки че има двама братя, постоянно е бил „ опората в фамилията “. Най-трудният интервал е раздялата на неговите родители, която е била потрес за Виктор. „ Вярвах, че в фамилията ми всичко е наред и разводът беше същински потрес за мен, почувствах се измамен “, прям е той пред Меги и Нели. Най-голямата изненада за него ще бъде появяването на татко му Стоян, който живее в чужбина отдавна и в никакъв случай до момента не е приказвал обществено за сина си.

„ Виктор постоянно е бил положително момче. Когато съм в България непрестанно сме дружно “, споделя Стоян.

А самият Виктор ще признае, че татко му е най-големият образец в живота му и постоянно му липсва. За първи път той ще отключи страстите си и ще опише през сълзи за ролята на татко му, както и на братята му в неговия живот. Хората от най-близкото обграждане ще насочат към най-желания ерген и доста забавни провокации. С кои от тях ще се оправи – не пропускайте да разберете в „ Търси се “ идната неделя, 17 април, от 12:30 ч. по bTV.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР