Ергенът на България Виктор Стоянов качи емоционално видео в социалната

...
Ергенът на България Виктор Стоянов качи емоционално видео в социалната
Коментари Харесай

Виктор Стоянов с емоционално видео! Съжалява ли за това, което се случи в Ергенът?

Ергенът на България Виктор Стоянов качи прочувствено видео в обществената мрежа Instagram през вчерашния ден, видя Sofia24.bg . На него той се концентрира върху станалото в последния епизод на " Ергенът ", а точно - абсурдът сред Виктория Капитонова и Александра, в който рускинята заля психоложката с вода след голям брой обиди.

" Вчерашните отрицателни страсти ме върнаха в един доста горчив за мен миг. Гледайки в профил и имайки към този момент цялостната информация виждам каква голяма неточност съм позволил. Сгреших, като се помирих, че не получих повече елементи в моето неявяване по време на коктейла и това докара до съществени последици ", споделя Виктор във видеото и добавя, че се разкайва за случилото се.

" На това се споделя: " след дъжд качулка ". Пропуснат късмет за доказване на геройство, правдивост, емпатия, национално достолепие и ред други качества, които Виктор не има. Никой не е очаквал да стигне до олтара с която и да е. Но не чакахме такава свирепост към Алекс, която сякаш харесваше и пред която изрече толкоз нежни слова, а се оказа,че ѝ заби нож в гърба. Не чакахме да избра тази нападателна рускиня, която безчет пъти назова Алекс " умопобъркан " пред очите му и той не се опита да я спре. Напротив, възнагради я по тази причина с роза. Това е засегнатост за нас, феновете, за нас българите. Тоест, Ергенът се оказа спукан балон, фиктивен,фалшив воин, от който към този момент ми се повръща. Предаде Алекс,предаде България! Ненавиждам предателите ", разяснява от своя страна ядосана зрителка под видеото.

" Ей мишок подобен, ти и всички останали унижихте един човек, без да ви мигне окото, че този човек има близки и по какъв начин се усещат родителите му. Дано един ден да се отнесат с твой непосредствен по същия метод ", разяснява различен почитател на предаването.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР