Ергенът Евгени и възлюбената му Валерия май са се разделили.

...
Ергенът Евгени и възлюбената му Валерия май са се разделили.
Коментари Харесай

Валерия се обясни в любов на друг, а не на Евгени / СНИМКИ

Ергенът Евгени и възлюбената му Валерия май са се разделили. Такава е последната мълва, която се носи из арт средите, а тя бе индиректно доказана от самата победителка в шоуто.

Избраницата на „ Ергенът “ Евгени Генчев – Валерия, споделя „ Обичам те! “ на различен, излиза наяве от обявата му в нета. Симпатичният мъж е с име Николай Антонов, а фотографията в прегръдките му с Валерия обра точките на всичките й почитатели и другари.

Николай е честитил 25-ия рожден ден на хубавицата, а тя под думите му е написала: „ Обичам те “ и емотикон на сърце. Отговорът на младежа е същият: „ И аз теб “.

Снимки от празненството на Валерия към този момент изтекоха в нета, само че тази в прегръдките на Николай, в която тя е маркирана, не е в нейния инстаграм.

Не е ясно и дали влюбеният в Георгиева знаменит пианист Евгени Генчев е към момента мъжът на сърцето й.

Хора от предаването потвърдиха, че Евгени и Валерия са се скарали и сега не са дружно, като ергенът си е отпътувал и сега е в Бургас.

„ И двамата се мусят един на различен и не желаят да се виждат сега. Докъде ще стигне това, не можем да кажем “ – разясниха от шоуто.

За проблем сред двамата сочи и фактът, че Валерия е била единствено на формалната част на концерта на Евгени в Пловдив, след което си е тръгнала. Победителката ще участва и на оставащите два концерта на Ергена, само че и на тях ще бъде единствено на формалната част, след която е декларирала, че желае да си върви.

Красивата госпожица и Евгени живеят разграничено, излиза наяве и от думите на пианиста, който, като го питат къде е Валерия, дава отговор: „ Нямам визия “.

Моделката от своя страна също не обича да споделя персонални неща, разчита най-много на татко си за поддръжка. Той я е отгледал от дребна. Майка й отдавна е извън нейния живот, единствено че моделката пази мълчание за комплицираното си детство.

Още от 14-годишна тя се впуска на стилния подиум. На тези невръстни години започва пътя си на модел и печели първия си конкурс за красота. Кариерата я води в чужбина и до корици на доста известни списания.

Двамата с Евгени са превъзходна двойка, само че дали ще има женитба тази година, към този момент остава в загадка.

Междувременно кастингът за следващия сезон на предаването тече с цялостна мощ. В конкуренцията вземат участие стотици красиви девойки, сред които плеймейтки, докторки, учителки и така нататък За мястото на ергена към този момент се е кандидатирал футболистът Благой Георгиев – Джизъса.

Инфо: plovdiv24

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР