Ергенът Евгени Генчев влезе във втория сезон на формата със

...
Ергенът Евгени Генчев влезе във втория сезон на формата със
Коментари Харесай

Защо Ергенът Евгени се държи неадекватно с жените

Ергенът Евгени Генчев влезе във втория сезон на формата със поръчката да надскочи неведнъж предшественика си Виктор Стоянов – и като разум, и като разсъдък, и като образование, и като класа. Виктор си беше елементарен фитнес инструктор, а Генчев е прочут по света пианист, човек на културата и изкуството.

Само че… появи се едно „ единствено че “ и то е обвързвано с меко казано нелепото държание на Генчев към участничките.

Вече мина доста време от старта на предаването, а Евгени настойчиво демонстрира, че не може да организира естествен, да не приказваме за изчерпателен диалог с нито една от тях.

Да, Виктор повтаряше до несвяст „ Много благо “, а Генчо си е заплюл възклицанието „ У Ля Ля “… само че това не е значимото. Важното е, че до момента не видяхме у него особена мисъл и подарък слово. Разговорите, когато има такива, са предизвикани и реализирани от девойките, някои от които – като Елена, даже си водят монолози, до момента в който той кима и се усмихва.

Нелогичното поведение на Генчев, който въпреки всичко е трансферирал 30-така, се дължи на нещо, което шокира мнозина. За положително или за неприятно се оказа, че пианистът е бил по този начин ангажиран в свиренето на пиано и концертните си изяви, че действително е имал доста малко време за другарство с дами, написа kluki.bg.

Де факто той е имал единствено една сериозна връзка, траяла няколко години и по тази причина се стяга и безусловно се „ спича “ в обкръжението на дами. Еле пък в случай че са цялостен курник, както са в тази ситуация.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР