Ергенът Евгени е организирал напълно сватбата си. Пианистът ще се

...
Ергенът Евгени е организирал напълно сватбата си. Пианистът ще се
Коментари Харесай

Ергенът Евгени се жени за Елена

Ергенът Евгени е провел изцяло сватбата си. Пианистът ще се дами за огромната си обич, която среща в шоуто, след по-малко от 2 месеца в родния си Пловдив. Мачото и неговата бъдеща брачна половинка седмици наред възнамеряват най-щастливия ден от живота си. Последният подробност, който бъдещите младоженци избират, е декорацията на церемонията, написа " България Днес ".
Евгени помолил за поверителност пред организацията, защото не желае доста много да се шушука към бъдещата му женитба, както и да се издава победителката в шоуто. До края на излъчването на риалити формата двойката няма право да афишира връзката си и по тази причина сега поддържат връзките си " под прикритие ". Те не излизат дружно по заведения, а се радват на любовта си само в дома на пианиста.
Евгени и избраницата му въпреки всичко се стопират на цветна декорация. Двойката имала най-големи съмнения точно към това по какъв начин да бъде украсено сватбеното им празненство. Евгени и ергенката, която печели сърцето му в шоуто, повече от месец умуват над декорацията в заведението, където ще бъде сватбеният им ваучър, разбра още вестникът.
Бъдещата жена на Евгени е Елена. Мацката пленява световноизвестния пианист още в първите дни в къщата в Бодрум, където се снима шоуто. " Искам да бъда стопанка на твоя дом ", неотдавна призна в предаването Елена. Татуираната кокона години наред живее в Германия, само че поради ужасяващ случай, обвързван със фамилията й, се прибира в България. Тя вижда рекламата на предаването, хлътва до уши в Евгени, виждайки идеалния за нея мъж, и се записва за шоуто.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР