Ергенът Алек Младенов видимо не изглежда напорист и страстен жребец,

...
Ергенът Алек Младенов видимо не изглежда напорист и страстен жребец,
Коментари Харесай

Въздържанието му дойде в повечко: Загорелият Алек за малко да "оправи" една от момите на пейката!

Ергенът Алек Младенов очевидно не наподобява напорист и буен жребец, а по-скоро има почтен и мирен тип, само че... само че и той е мъж. При това млад мъж, който явно мъчно съумява да устиска два месеца без интимни милувки, до момента в който траят фотосите на формата.

Знаем, че сексът сред ергена и участничките е строго неразрешен, въпреки че в предишните сезони имаше някои нарушавания, само че екипът е взел строги ограничения, съчетани с тлъсти наказания. Към момента на предаваните епизоди, Алек се пробва да играе по разпоредбите, само че му се получава все по-трудно.

Тази вечер ще забележим по какъв начин той едвам съумява да се удържи, с цел да не " оправи " една от момите непосредствено на пейката, по време на вечерния коктейл. Младенов не употребява думи, а директни дейности като ще награби хубавицата и по този начин ще я опипа и нацелува, че ситуацията ще стане за алена точка.

Преди това той ще предложения на самостоятелна среща дамата, с която от дълго време желае да остане уединено и този път желанието му ще се реализира. Докато двамата се забавляват и се любуват на компанията си, младите девойки в имението ще настръхнат една против друга и ще си разменят реплики, които ще шокират феновете.

Две от сякаш най-хубавите приятелки ще покажат същинските си лица една на друга, а думата " другарство " от ден на ден се трансформира в мираж.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Алек Младенов Гърция имението моми Ергенът
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР