Ергенът 2 има неприятен опит като баща. Преди около 5

...
Ергенът 2 има неприятен опит като баща. Преди около 5
Коментари Харесай

Ергенът с провал като пастрок! Затова Елена ражда от него

Ергенът 2 има противен опит като татко. Преди към 5 години той се е пробвал в ролята на пастрок, само че се е провалил, защото връзката му към този момент е в предишното.

Евгени Генчев е имал доста сериозна любовна връзка с жена, която има 2 деца от различен мъж. Той е трябвало да се учи по какъв начин да бъде татко на относително пораснали деца, а е бил едвам на 28-29 година

Всичко не е приключило добре, защото пианистът не е бил подготвен за нещо толкоз съществено.

Днес обаче към този момент е друго. Той е на 33 година и стяга женитба с Елена-Антоанета.

Двамата се срещнаха в „ Ергенът “. Татуираната редакторка съумя да завоюва музиканта с интелекта си, а и със сексуалността си. Макар да не е нещо изключително образно, тя сподели, че знае по какъв начин да покори един мъж в региона на секса, сваляйки си сутиена още на първата им среща.

Евгени жадува да стане най-сетне татко, само че този път на собствен лични деца. След венчавката при започване на лятото двамата с Елена се залавят за работа да вършат правоприемник.

Ели и Евгени имат много общо. И двамата са прекарали много време в чужбина. Той даже към момента живее там, само че има намерение след сватбата да напусне Лондон и да се откри в родния Пловдив. Елена пък се е върнала от Германия поради нещастието със гибелта на детето на брат й.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Евгени Генчев Евгени и Елена Ергенът Ергенът
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР