Ергенът 2 чука на вратата, но дали има желаещи да

...
Ергенът 2 чука на вратата, но дали има желаещи да
Коментари Харесай

Момичетата, които искаме да видим в "Ергенът 2"

" Ергенът " 2 чука на вратата, само че дали има искащи да чукат на неговата... това е въпрос, чийто отговор не можем да ви дадем на този стадий. Вече е ясно, че пианистът Евгени Генчев е новото лице в " Ергенът ", само че към момента не са известни мацките, които ще вземат участие. Е, публично върви кастинг за девойки, само че ние дочухме, че някои са към този момент авансово определени. Ето обаче нашата селекция от девойки, които бихме желали да забележим в шоуто:

Tattstoner 

Искаме Стефи в " Ергенът 2 " и точка. Мацката ще разбуни духовете на лелите и домакините пред тв приемниците. Ще разчупи стандарта, тъй като Стеф несъмнено не е от типичните кифли с джуки и гърди. Едно птиче ни довери, че татуираната мацка също желае да бъде участник в риалити шоуто, само че дали ще я забележим... следва да разберем.

Виж още: " Бях в цялостен потрес, а майка му ми беше признателна ": Люси от " Ергенът " с безумна история 

 Instagram

Василка

Ох, луксозна ще е палавата Василка от Петрич. Няма да се впише в живота на Евгени Генчев, само че пък ще раздруса телевизионния ефир с визия и държание. Бесни домакини = на превъзходни мнения и висок рейтинг.

Виж още: Ето го тайнствения мъж до Валери Стефанова: Миската се похвали с него

Вели Отвертката

Евгени ще е удивен от този каст, уверени сме в това! Мис Вели Отвертката ще научи Гената на всякакви неща, които може да са му от изгода, в случай че желае да стане люлинска батка. 

Мила Роберт

Трябва да има нещо арт, нещо интеригентно и софистицирано. Мила Робет е чудесна концепция, когато става дума за сходни неща. Евгени и Мила ще си разменят няколко целувки и толкова.

Изображение: https://www.instagram.com/georgieva.veli/, https://www.instagram.com/vazzzlegramm/, https://www.instagram.com/tattstoner.backup/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР