Ереван се надява в близко бъдеще да проведе разговори по

...
Ереван се надява в близко бъдеще да проведе разговори по
Коментари Харесай

Армения протяга ръка за мир на Азербайджан

Ереван се надява в близко бъдеще да организира диалози всъщност с Баку за спокойно съглашение, съобщи секретарят на арменския Съвет за сигурност Армен Григорян.

" Не бих нарекъл обстановката невъзможност. Комисията за установяване на границите и сигурността организира първото си съвещание на ниво заместител министър-председатели на Армения и Азербайджан, а идващите съвещания ще се проведат в Москва и Брюксел.
 Армения, Азербайджан и Европейски Съюз договориха комисия за установяване на границата
Армения, Азербайджан и Европейски Съюз договориха комисия за установяване на границата

Това беше третата среща лице в лице сред президента на Азербайджан и министър-председателя на Армения

Надяваме се, че ще бъде реализирано съглашение и срещата ще се организира в близко бъдеще ", сподели Григорян в ефира на Обществената телевизия на Армения.

Григорян означи, че сега се разисква подготовката на срещата му с помощника на президента на Азербайджан Хикмет Хаджиев.

" Също по този начин се надяваме, че скоро ще се проведат срещи всъщност, на които ще бъде разисквано мирното съглашение и ще можем да продължим напред. Външните министерства на двете страни работят в тази посока . Армения постоянно е подготвена за диалози всъщност ", съобщи секретарят на арменския Съвет за сигурност.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР