Ердоган употреби слабостта на Брюксел с рекета с т. нар.

...
Ердоган употреби слабостта на Брюксел с рекета с т. нар.
Коментари Харесай

Осман Октай: Анкара ни държи с контрабандните канали

Ердоган използва слабостта на Брюксел с рекета с така наречен сирийски бежанци. Турският президент е тръгнал на предизборна акция и е подготвен да използва всичко с агресивното си държание. Изкарват като триумф продължаването на финансирането, а то в никакъв случай не е прекъсвало. Ердоган до момента говореше, че е получил 700 млн. евро, в този момент във Варна за пръв път сподели, че е получил 1,8 милиарда Той желае да получи останалите обещани 1,2 милиарда Това съобщи в студиото на ФАКТИ някогашният зам.-председател на Движение за права и свободи Осман Октай във връзка срещата на турския президент Ердоган с европейските водачи във Варна.

"Ердоган, виждайки страха на Брюксел от стартирането на бежанците, той провокативно в края на срещата надали не съобщи да не го учат на права и свободи, а да му оказват помощ да се оправи с терористите. Той назовава терористи цялостен етнос (кюрдите).

Снощи 15 изстребителя, 9 от тях с цялостно бойно снаряжение прелитат над Атина. Днес има цялостно безмълвие от Брюксел и от председателстващата Съвета на Европейски Съюз България. Брюксел се сложи в услуга на реализацията на диктатурата на Ердоган и не оправда упованията на хората по пандизите с нарушени човешки права.

Винаги съм се страхувал, че Ердоган се готви да употребява българските и балканските мюсюлмани за вътрешна приложимост. Крим на Балканите няма да се случи, само че провокациите са задоволителни.

През медиите и персонално на Бойко Борисов споделих да не прави кабинет с патриотите, тъй като това ще е неприятно за страната. Той извика дипломат Бойко Коцев, а през днешния ден отсрочил срещата, това е уязвимост. Слабост на следващия ден да не рухне ръководството. Волен Сидеровци го рекетират сега посредством Москва. Неслучайно прокурор Чайка пристигна у нас, пристигна с цел да показа зависимостите на политическите водачи от всички кръгове от Русия.

В момента всички са в шах и в патова обстановка дали и до каква степен да са солидарни. От президента, министър-председателя, Народното събрание - без изключение. Едно приказва Цветан Цветанов сутринта и през вчерашния ден, Борисов друго. Привикаха Коцев и не дават никаква информация - това демонстрира, че сме сред чука и наковалнята и доколко сме подвластни от външни феномени. Първи път от Анкара и Ердоган с контрабандните канали, неслучайно Борисов и Цацаров бяха привикани в Анкара преди години, когато гръмнаха контрабандните канали за "Булгартабак ". Заради всичко това не може да има водач ", разяснява някогашният зам.-председател на Движение за права и свободи.

На въпрос от фен дали се опасява от Ахмед Доган Октай отговори по този начин: 2001 година аз не позволих групировките да си имат парламентарна група. Впоследствие като упрекнах Доган, че с Царя вършат ръководство на мафията и тя към този момент си има страна и тогава като зам.-председател си хвърлих оставката. После той ме упрекна, че съм взел едни средства и ме изключи от партията. Аз по-късно го осъдих за клюка за 1 лев. Неговият модел не ме интересува, да се интересуват тези, които го поддържат и му заплащат разноските в Сараите. Никой от публицистите и държавните мъже не задават въпроса кой му заплаща всички разноски там, това е цялостен хотелски комплекс, за какво му заплащат всяка година 2,5 млн. лв. от бюджета за защита от НСО. Всичко това го трансформира в тежка взаимозависимост, корист на етнорелигиозна политическа групировка в интерес на задкулисието.

Не е инцидентно, че Бойко направи ръководство с така наречен патриоти, само че несъмнено аварийният тим на това ръководство при различия, е Движение за права и свободи, които го поддържат единствено и единствено да не падне държавното управление. Така, че мен не ме е боязън, движа се като свободен човек, ето онлайн съм, а Доган никой не го вижда.

Защо Осман Октай счита, че ще има конфликт на тези избори в Турция, кюрдите стартират партизанска война, Ердоган разчита на простолюдието, тъй като кемалистките настроения са доста мощни, в случай че фалшифицира изборите, Турция ще бъде изправена пред революция, какви са неспазените клаузи от контракта за тракийците от страна на Турция, Путин ще промени позициите си по отношение на Европейски Съюз, Европейски Съюз и НАТО ще излязат по-силни след протичащото се сега в Европа, Балканите не мога да имат водач и още доста забавни акценти гледайте в диалога с Осман Октай:

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР