ЕРБ би шута на Любен Дилов – син от първото

...
ЕРБ би шута на Любен Дилов – син от първото
Коментари Харесай

ГЕРБ би шута на Любен Дилов-син

ЕРБ би шута на Любен Дилов – наследник от първото място на листата си за кандидат-народни представители, написа Нюз2. Бойко Борисов ще води в Пловдив и в столичния 25-и МИР, където ще се съревновава с Корнелия Нинова и Ицо Хазарта. Деница Сачева е лидер на листата в Добрич, Росен Желяязков – в Благоевград, Кирил Ананиев е в Перник. Както нормално Цвета Караянчева ще води в Кърджали, а Делян Добрев – в Хасково. Костадин Ангелов ще е лидер на листата в старопрестолно Велико Търново, а по традиция лидер в Габрово е Томислав Дончев.
За останалите региони имената към момента не са конкретизирани на 100%.

Скандал има този път в Бургас, където ще води Жечо Станков, вместо писателя Любен Дилов-син.

Костадин Ангелов евентуално този път няма да води в морската столица. Има данни, че лидерка ще е брюнетката Славена Точева, близка съгласно медийни изявления до предприемача Даниел Славов – Дидо Дънката.

Според първите прогнози за вота ГЕРБ води пред останалите партии, а общо 6 са сигурните партии, които влизат в идващото Народно заседание. Това демонстрират данните на „ Маркет линкс “.

ГЕРБ-СДС са първа политическа мощ с гласовете на 22,4% от деклариралите, че ще гласоподават.

„ Продължаваме промяната “ са на втора позиция с 19,1% поддръжка. Следват ги Движение за права и свободи с 11,5%. Българска социалистическа партия събира 10,9 на 100 поддръжка. „ Възраждане “ е на пето място – с 8,4 %.

С десета по-малко е резултатът на „ Демократична България “ – 8,3 на 100.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР