Ерата на Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека в продукциите на

...
Ерата на Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека в продукциите на
Коментари Харесай

Рачков и Зуека вече няма да водят Маскираният певец?

 Ерата на Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека в продукциите на продуцента Магърдич Халваджиян е към своя край. Наши източници разкриха, че идния сезон на " Маскираният артист " ще мине без дейното присъединяване на старите му муцуни. Циркаджийските номера на актьорите ще бъдат стопирани най-малко до края на годината. Това е решение взето от шефа им, който също се е убедил, че коронните водещи са омръзнали на хората пред дребния екран.

Самият Халваджиян оповести идния план в обществената мрежа и видеото с анонс за " Маскираният артист " незабавно провокира огромен интерес от зрителски мнения. Шоуто се чака да тръгне в средата на септември с началото на новия ефирен сезон. Все още се доизясняват кои ще са участниците под маските. Голяма част от тях към този момент са планувани, само че към момента Магърдич търси точните попадения, с които да задържи интереса към продукцията, когато тя започва в ефир, написа още " Хотнюз ".

Под огромен въпрос е и кои ще заместят дуото Рачков-Василев, само че надали ще е някой от познатите лица, с които Халваджиян оперира от години. Както стана ясно Мария Игнатова отиде в лагера на Иван и Андрей и от септември ще я гледаме в " Папараци ". Какво обаче ще се случва с коронните водещи от " Господари на ефира " към този момент никой не знае. " Само да не ги постави под някоя от маските ", надяват се почитатели на " Маскираният артист ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР