EPYC процесори от трето поколение са в основата на новите

...
Коментари Харесай

Oracle обнови клауд инфраструктурата с EPYC


EPYC процесори от трето потомство са в основата на новите E4 Dense инстанции
(снимка: AMD)

AMD уголемява наличието на сървърните процесори EPYC в облачната екосистема. Новите E4 Dense инстанции на Oracle Cloud Infrastructure (OCI) стъпват на трето потомство EPYC.

Сървърните системи ще са част от предложенията на Oracle Cloud VMware Solution, които разрешават на корпоративните консуматори да построяват и работят с хибридно-облачни среди за своите VMware-базирани задания.

Използвайки, E4 Dense инстанциите поддържат VMware задания с интензивно потребление на паметта и сторидж подсистемите. Платформите ще се възползват от огромния брой ядра и продуктивността на EPYC чиповете, както и от разширените функционалности за сигурност, които са значими за работните потоци под VMware.
още по темата
„ С елементарни думи, инстанциите E4 Dense и процесорите AMD EPYC оказват помощ на клиентите да се възползват напълно от водещите в промишлеността изчислителни платформи на OCI със същите познати и сертифицирани принадлежности на VMware на място, осигурявайки по-ефективен път към обществения облак ”, сподели Бев Крейр, старши вицепрезидент на поделението за изчислителни среди в Oracle.

С инстанциите E4 Dense и VMware потребителите могат да внедряват, която е съобразена с техните съответни работни задания – с 32-, 64-, 128-ядрени конфигурации, които имат 3,5 пъти повече оперативна памет и 3,5 пъти повече сторидж пространство спрямо други оферти, подчертаха от AMD.

Използването на процесори EPYC в разнообразни среди продължава да се уголемява, като от ден на ден снабдители на облачни услуги разчитат на тях, с цел да обезпечат на клиентите благоприятни условия за работа с най-интензивните работни натоварвания.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР