Епопеята по излизането на портативната конзола Smach Z продължава още

...
Епопеята по излизането на портативната конзола Smach Z продължава още
Коментари Харесай

Техническите характеристики на портативната конзола Smach Z

Епопеята по излизането на портативната подпора Smach Z продължава още от 2014 година, когато екипът от експерти разгласява тийзъра SteamBoy Project.
Устройството бе показано като хибрид на Steam машина и геймпад, а неговият хардуер бе задоволителен за стартирането на леки игри. За страдание, основателите на Smach Z не съумяха да съберат задоволителна сума посредством уеб страниците за потребителско вложение и всички си помислиха, че конзолата няма да я бъде.



Въпреки това, разработчиците не се отхвърлят от своя упорит план и ръководителят на компанията Smath Даниел Фернандес (Daniel Fernandez) заяви окончателните механически характерности на портативната подпора.



Smach Z се базира на показаната тези дни система-върху-чипа AMD Ryzen Embedded V1605B. Тази SoC наподобява на мобилния процесор Ryzen 5 2500U и разполага с четири процесорни ядра с подръжката на многопоточна работа и графичен ускорител Radeon Vega 8. Налични са 16 GB SO-DIMM оперативна памет DDR4-2133, до 256 GB флаш-диск и 6-инчов екран с резолюция 1920х1080 пиксела.

Устройството има Wi-Fi 802.11ac/Bluetooth 4.0 модул и батерия с потенциал 46 Wh, осигуряваща 5 часа самостоятелна работа. Това са параметри на преносим компютър от междинен клас и вероятно конзолата ще има пазарен триумф.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР