Епизодите ще се излъчват всяка неделя от 21:00 ч. по

...
Епизодите ще се излъчват всяка неделя от 21:00 ч. по
Коментари Харесай

БГ сериалът „Тревожност“ тръгва по БНТ

Епизодите ще се излъчват всяка неделя от 21:00 ч. по Българска национална телевизия 1  

Броени дни разделят феновете до премиерата на новия игрален сериал „ Тревожност “, продуциран от Българската национална телевизия и „ Мирамар филм “, с поддръжката на Националния кино център. „ Тревожност “ с Пенко Господинов и Ана Пападопулу в основните функции стартира тази неделя, 29 септември, от 21:00 ч. по Българска национална телевизия 1 и ще се излъчва всяка неделя от 21:00 ч. по Българска национална телевизия 1.

В 13-те епизода двамата се превъплъщават в облиците на доктор Манов, психоаналитик с интернационално самопризнание, и брачната половинка му доктор Ясенова, експерт по детско-юношеска логика на психиката. Актьорският състав на „ Тревожност “ включва още Ирмена Чичикова, Радена Вълканова, Мария Стефанова, Стефания Кочева, Никола Додов, Боян Младенов, Петър Дочев, Димитър Иванов – Капитана, Цветан Пейчев, Виктория Колева, Десислава Стойчева, Ина Добрева, Невена Калудова, Елена Кабасакалова, Лора Христова, Александър Кънев, Георги Златарев, Таня Костадинова и други. Основни функции в сериала имат и Грета Георгиева, Тодор Недялков, Евелина Бибова, Виктор Стойков, Изабел Щирлин, Мартин Декорте, Калин Цаков, Теодора Аврамова и други деца и юноши от разнообразни актьорски школи.

Режисьор на „ Тревожност “ е Илиян Джевелеков, който е и съавтор на сюжета дружно с Матей Константинов, Емил Стефанов и Радослава Топалова. Част от сюжетите, които се разпростират в хода на сериала, са основани на книгите „ Агресията в фамилията: Пътища за превъзмогване “ и „ Тревожността – аргументи, смисъл, разрешаване “ на доктор Огнян Димов, както и на действителни случаи от практиката на Иван Игов, разказани от него особено за продукцията. Друга част от случаите засягат значими тематики от съвремието ни и също са въодушевени от същински истории.

В първи епизод на „ Тревожност “ очаквайте завръзката в комплицираните връзки на двамата съпрузи, които живеят и работят под един покрив. Тяхната къща е техен дом и работно място, където се намират кабинетите им. Първите пациенти, с които ще се срещнем, са уверената бизнес дама Елена Футекова (Ирмена Чичикова), която от години крие огромна загадка, и ученичката Филипа (Евелина Бибова), която споделя за проблемите и смущаващото държание на собствен извънредно чудноват съученик.

Вдъхновен от настоящата тематика за психологичното здраве в днешно време – през въздействащи персонални истории на хора, „ осмелили “ се да потърсят професионална психотерапевтична помощ и да споделят за себе си, за своите проблеми, мании или уплахи – „ Тревожност “ цели да предизвика размисъл и публичен диалог по тази тематика.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР