Епизодите от втория сезон на Ергенът“ до края му вече

...
Епизодите от втория сезон на Ергенът“ до края му вече
Коментари Харесай

Уикипедия издаде ИМЕТО победителката в Ергенът сезон 2

Епизодите от втория сезон на „ Ергенът “ до края му към този момент се броят на пръсти и малко останаха съперничките за сърцето на пианиста Евгени Генчев. До момента той се държи прелестно и като същински благородник с всяка една от дамите в имението, само че и се е целувал с всички, като изключение прави само приказливата и сладка фармацевтка Поли. 

Най-спрягани за победителки са имената на Валерия и Елена, само че Уикипедия ни накара да се съмняваме в сигурната им победа... Неволен взор в уеб страницата демонстрира, че името е напълно друго. На мястото на името на победителката не написа " Елена " или " Валерия ", а името на... Ирина Карабаджак.

Молдовката е първата, за която се проговори, че печели предаването. До момента двамата не са имали изключително огромен физически контакт и даже не са имали самостоятелна среща, само че има още няколко епизода, по време на които ще можем да забележим по какъв начин ще се развият нещата посред им. Важно е да уточним, че информацията към този момент е ъпдейтната и сега, при елементарна инспекция, име против графата " победител " не излиза.

Вижте и самата фотография в галерията ни:
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР