Епизодите от следващата седмица на „Черешката на тортата“ идват с

...
Епизодите от следващата седмица на „Черешката на тортата“ идват с
Коментари Харесай

Кои звездни домакини ще опитат да грабнат „Черешката на тортата“

Епизодите от идната седмица на „ Черешката на тортата “ идват с кошница от свежи зеленчуци и микс от страсти – сълзи, откровения и споделена наслада чакат феновете на NOVA делничните вечери от 20.00 ч.

Професорът по футбол и по живот със жанр – Вальо Михов, ще посрещне гостите си в обичан клуб за определени гости, демонстрирайки персонално отношение и класа. Мотото на вечерта е обилие от душа и сърце. Зелена салата със запечено козе сирене и малинов дресинг, артистично аранжирана от Вальо Михов, морски блага, брускети със сьомга и микс от разядки не оставят място за главното.

Галантният рицар и масон ще направи неповторим подарък за всеки от гостите си, а изненадата на вечерта ще вдигне всички от масата.

След високо вдигнатата летва в понеделник, Златка Димитрова запретва ръкави във вторник и разрушава стандартите за плеймейтките. Пикантна гръцка разядка, салата с пълнени печени чушки с домакински катък, комбинирана със спанак и разноцветни чери домати, дават цвят на трапезата. Уютната домашна конюнктура и непринудената стопанка основават топла атмосфера сред участниците, а десертът разтапя душите и разрушава режимите на гостите. Подаръкът е изненада с персонално обръщение, а кулинарният маратон продължава.

Сряда на квадрат с дуета Алекс и Влади. Момичетата с красиви гласове вършат нещо невиждано в шоуто досега, изненадвайки всички с главното ядене. Свежа салата и шопска разядка посрещат гостите в дома на Алекс.

Ще успее ли обаче шоколадовият десерт да изтрие горчивината от сълзите на домакинята, а осъществяването на прелестна национална ария да върне настроението на масата?

Въпреки, че подготвя вечерята в личния си дом, Юлияна Дончева ще посрещне гостите си в обичано заведение в столичен мол. Зеленчукови кюфтенца от броколи, див черен ориз и предястие с ядливи рози, са част от ексцентричните кулинарни решения на дамата, която пишеше закони, а в този момент книги.

И с цел да бъде вечерята издържана в изцяло необикновен жанр, ще приключи с осъществяване на обичана джазова мелодия от професионален гайдар.

Българският Роналдо – Даниел Златков, ще посрещне гостите в дома си в петък вечерта с микс от зелени салати, моцарела и домат, поръсени с кедрови ядки. Чийзкейкът с боровинки е подготвен персонално от него, а изненадата на вечерта идва от Пловдив и омагьосва гостите.

Кой от звездните домакини обаче ще омагьоса началник Манчев и кой е съумял да завоюва кулинарен почит и оптимален брой точки, ще стане ясно в края на седмицата.

Не пропускайте премиерните епизоди на юбилейния сезон на "Черешката на тортата " – от понеделник до петък, от 20.00 ч по NOVA.

Дивна: Първият ми опит за лимонен къс беше злополука

Есил Дюран: Все още не ми се получава пустият крем карамел

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР