Епизодите на сериала София ден и нощ“ продължават да забавляват

...
Епизодите на сериала София ден и нощ“ продължават да забавляват
Коментари Харесай

Калина Кузманова от „София ден и нощ“ обсипана с цветя и подаръци

Епизодите на сериала „ София денонощно “ не престават да забавляват феновете на Нова, само че за актьорите му е време за коледна почивка. Ето за какво, още преди празниците да настъпят, част от актьорския състав към този момент се е отдал на същински релакс.

Една от любимките на феновете, която извършва ролята на Галя в поредицата по Нова телевизия, в действителния живот е лъчезарна и усмихната жена, която не се колебае да показва щастието си на всички места, даже в обществените мрежи. Калина от дълго време се е трансформирала в супер звезда, а безбройните й фотоси, които тя разгласява разпалват фантазията на хилядите й почитателите от мъжки пол.

Благодарение на последните снимки, почитателите на екранната Галя могат да видят по какъв начин тяхната  фаворитка релаксира след тежък снимачен ден - измежду сапунени мехурчета в своята вана, с чаша капучино, със състезателен екип или до момента в който примамливо похапва суши.

За страдание обаче, както е великодушна на фотоси, так а Кузманова е великодушна и на думи, с които напомня на всички мъже,че към този момент е заета: „ Да те разсънят с капучино, цветя и дарове... неописуемо...И хоп... денят ми към този момент е баснословен! Леле, май съм влюбена... “, споделя тя в последния си обществен пост.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР