Епизодът от South Park, в който се подиграват принц Хари

...
Епизодът от South Park, в който се подиграват принц Хари
Коментари Харесай

Меган Маркъл се разстрои, след като беше осмяна в епизод на South Park

Епизодът от South Park, в който се подиграват принц Хари и Меган Маркъл, не се е харесал на кралската двойка.

Миналата седмица анимационният сериал за възрастни се прицели в двойката в епизод, озаглавен " The World-Wide Privacy Tour ", написа Independent. 

Макар имената им да не се загатват категорично в епизода, героите, които се появяват, са червенокос принц и неговата брачна половинка, която носи облекло, което видимо наподобява на това, което Маркъл е носила в предишното.

Източници настояват, че херцогинята на Съсекс е останала " смутена и смазана " от епизода, за който доста фенове са се съгласили, че е бил изключително " жесток " от страна на сценаристите Трей Паркър и Мат Стоун.

В предишното дуото е взимало на прицел спорни облици, измежду които Доналд Тръмп, Кание Уест и Мел Гибсън.

Последният епизод демонстрира по какъв начин принцът популяризира книга, озаглавена " Уааааа ", която наподобява е отпратка към мемоарната книга на Хари " Резерв ", оповестена през януари.

След като двойката взема решение да се реалокира в Южния парк, Маркъл е показана да споделя: " Ако се преместим тук, хората ще си помислят, че в действителност съществено желаеме да бъдем естествени ".

Те също по този начин стартират обиколка " Искаме персонален живот ", като двойката се оглежда за наемане на управител на марката. Той продължава да слага етикет на Маркъл: " момиче от женското сдружение, актриса, инфлуенсър и жертва ".

След това героят на Хари обръща тил на обиколката на " персоналния живот ", като декларира: " Опитите да се превърнем в марка ни трансфораха в артикули. Няма повече списания и излъчвания на Netflix, можем просто да живеем обикновено. "  Но когато той си потегля, се вижда, че героинята на Маркъл остава на турнето, оставяйки брачна половинка си принц самичък.

Според The Spectator Маркъл " е раздразнена " от епизода, " само че отхвърля да го гледа целия ". South Park стартира с отвод от отговорност, който гласи: " Всички герои и събития в това предаване - даже и тези, които са основани на същински хора - са напълно измислени. Всички гласове на известни персони са имитирани... неприятно. "
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР