Епизод №4 от пролетните сблъсъци между Левски и ЦСКА предстои

...
Епизод №4 от пролетните сблъсъци между Левски и ЦСКА предстои
Коментари Харесай

Левски и ЦСКА в отчаяна битка да спасят сезона си

Епизод №4 от пролетните конфликти сред Левски и ЦСКА следва в сряда привечер на Националния стадион "Васил Левски ". Това наподобява е и мачът с максимален залог за тези два отбора тази година.

Във втория полуфинал за Купата на България ще стане ясно кой ще е противникът на Славия в последната борба на 9 май. И крайната победа в този мач може да избави сезона и на "сини ", и на "червени ".

Срещата на Националния стадион е от 18:30 часа и ще можете да я гледате в ефира на DIEMA SPORT , както и онлайн на платформата PLAY DIEMA XTRA . За вас ще я следим минута по минута на GONG.BG , а ще можете да я слушате и по Дарик .

Левски влиза с преимуществото от два чисти гола след първия мач, само че интригата е непокътната с цялостна мощ. Особено като се имат поради кадровите проблеми на наставника Делио Роси за тази среща.

Той няма да употребява един от стълбовете си в състава Милош Цветкович, който получи контузия в мача с Верея през уикенда и отпада до края на сезона. Аут са още нападателите Ривалдиньо и Станислав Костов, което прави ребуса пред експерта с над 600 мача в италианския футбол много безизходен.

Най-голямата въпросителна пред него си остава на кого да заложи на десния фланг на защитата. Опциите са там да играят или Роман Прохазка, който има максимален опит на тази позиция, или младият Ивайло Найденов, или зимното попълнение Антонио Фигейредо, който обаче титулярно е ляв бек.

Не по-лесен се обрисува мачът и за сътрудника му Стамен Белчев. Отборът му потегли с огромната кошница преди сезона, когато валяха закани за дубъл и за завършек на хегемонията на Лудогорец. Е, в шампионата всичко наподобява окончателно изгубено и на "червените " им остана да се реваншират пред почитателите си за Купата.

За разлика от предния мач, този път наставникът им няма проблеми със състава. Единствената въпросителна беше обвързвана със положението на Кирил Десподов, само че той се възвърне и ще е на линия.

Аут от мача са единствено аварийният вратар Георги Китанов, който обаче надали щеше да помирише терен по този начин или другояче, както и зимното попълнение Укра, който е навън до края на сезона, без да запише и минута за новия си тим.

Какво престои да се случи в този мач и кой ще излезе краен победител в него, с цел да премери сили със Славия в директната борба за трофея на 9 май, следва да научим напълно скоро.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР