Епизод от тв риалити, което показва момичетата от кей-поп групата

...
Епизод от тв риалити, което показва момичетата от кей-поп групата
Коментари Харесай

Кей поп група оттегли видео с панда заради критики от Китай


Епизод от тв риалити, което демонстрира девойките от кей-поп групата Blackpink да гушкат новородена панда, бе отдръпнат след обвинявания от Китай, че поп-звездите нямат вярно отношение към националното благосъстояние, оповестиха международните осведомителни организации.

Това е следващият изострен спор сред звезди от шоубизнеса в Република Корея и публиката в Китай. Миналия месец корейската момчешка група BTS бе остро подложена на критика от Китай поради изявление на фронтмена ѝ за Корейската война, а артикули, свързани с BTS, бяха спрени от продажба от китайски уеб сайтове.

Първата панда, родена в Република Корея, бе показана обществено предходната седмица и бе наречена Фу Бао. Родителите ѝ са пристигнали в Република Корея от китайската провинция Съчуан в границите на китайската " панда дипломация ".

 Blackpink включи в клип в YouTube запис, на който се вижда по какъв начин девойките от групата гушкат новородената панда. Някои китайски локални медии и онлайн коментатори незабавно разкритикуваха певиците, че допират Фу Бао с голи ръце и че носят тежък грим, който би могъл да заплаши здравето на новороденото. Коментарите провокираха същинска стихия в Уейбо - китайската версия на Twitter.

Целият епизод от тийзъра на Blackpink трябваше да бъде излъчен на 7 ноември, само че бе отсрочен, разгласи музикалният лейбъл на групата Уай Джи Ентъртейнмънт, който отбрани девойките.

" При срещата с бебето панда, всички от Blackpink носеха хигиенични ръкавици, маски и защитно облекло...ръцете и обувките бяха дезинфекцирани ", се показва в изказване на компанията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР