Епизод 3 от осмия и последен сезон на Game of

...
Епизод 3 от осмия и последен сезон на Game of
Коментари Харесай

Game of Thrones, епизод 3 и какво се случи с драконите на Денерис

Епизод 3 от осмия и финален сезон на Game of Thrones ни сервира напрегната борба, в която доста герои изгубиха живота си.

Вече направихме равносметка за това кои по-значими герои умряха в борбата за Зимен било, само че множеството почитатели са измъчвани от въпроса какво се случи с драконите на Денерис. Ако обаче към момента не сте имали опцията да изгледате епизода, е по-добре да не четете идващите редове.

Знаем, че Визерион е мъртъв, тъй като с Нощния крал умряха и всички възкресени от него мъртъвци. Най-големият от драконите на Денерис - Дрогон, е жив, макар че беше " налазен " от бели бродници.

Съдбата на Регал обаче остана неразбираема, тъй като при битка с дракона на Нощния крал той пострада и не го видяхме повече до края на епизода. Това, несъмнено, породи подозрението, че се е случило най-лошото и майката на драконите е останала единствено с един жив змей.

От късия тийзър за епизод 4 обаче разбираме, че Регал е добре, тъй като за доста къс миг виждаме наличието му. Не е ясно обаче в какво положение се намира. Отговорът на този въпрос ще разберем още на следващия ден. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР