Епидемията, свързана с църква във Франкфурт, е довела досега до

...
Епидемията, свързана с църква във Франкфурт, е довела досега до
Коментари Харесай

112 заразени по време на църковна служба в Германия

Епидемията, обвързвана с черква във Франкфурт, е довела до момента до 112 доказани случая на новия ковид. Проверяват се и редица други вериги на заразяване. Това заяви представител на локалните управляващи, представен от ДПА.

В момента се прави инспекция на здравословното положение на 150 души, които са имали контакт с далите позитивна проба хора, сподели Рене Готшалк, началник на локалните здравни управляващи.

На службата в Християнската евангелска баптистка черква са участвали 180 души, съобщи той. Тя се състояла преди две седмици. Много от случаите на болест са се появили директно след нея.

Франкфуртската църковна общественост в началото настояваше, че са били спазени всички настоящи противоепидемични ограничения за хигиена и обществена отдалеченост, само че през вчерашния ден разгласява изказване на уеб страницата си, в което призна, че е имало пропуски.

" Като погледнем обратно, стигаме до извода, че ще бъде по-добре, в случай че по време на работа, сме с защитна маска на лицето и се въздържаме да пеем дружно ", се споделя в изказването.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР