Епидемията от коронавирус затихва и в България, и в други

...
Епидемията от коронавирус затихва и в България, и в други
Коментари Харесай

Известен наш пулмолог за коронавируса: Ще се научим да живеем и съществуваме с него

Епидемията от ковид затихва и в България, и в други страни. От световното всеобщо заболяване, ще минем в стадий, където има обособени места, където се поддържа зараза. За страдание, моето усещане е, че вирусът ще остане като грипа и „ ще ни потормозва малко ” всяка година. Това съобщи пулмологът доктор Александър Симидчиев в коментар за ковид.
На въпрос на Нова телевизия може ли въпреки всичко SARS-CoV-2 да изчезне, Симидчиев отговори, че сегашният ковид се е разпростанил в доста страни – над 200, и по тази причина на места остава. Но съгласно лекаря, болестта ще стане доста по-банално и леко, защото към този момент има среща на вируса и човешката популация.
Лекарят обаче предизвести – би трябвало да сме деликатни, да се пазим посредством хигиена и посредством обществена отдалеченост, с цел да направляваме разпространяването на вируса.
Д-р Симидчиев категорично сподели и, че би трябвало да мине към година след пандемията, с цел да бъде нарисувана цялостната картина на заплахата от болестта и какво би трябвало да вършим. „ Ако съблюдаваме ограниченията, ще бъдем в сигурност ”, добави лекарят.
Още: " За пръв път - повече оздравели за денонощие в ковид, в сравнение с инфектирани "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР