Епидемията коронавирус е надвиснала над цяла Европа и към момента

...
Епидемията коронавирус е надвиснала над цяла Европа и към момента
Коментари Харесай

Какви опции за залагане предлага Win Bet при сегашната ситуация?

Епидемията ковид е надвиснала над цяла Европа и все още излаз от спешната обстановка не се вижда. Глобалният проблем засегна доста промишлености, измежду които и хазартната. Онлайн букмейкърите като УинБет просто не могат да предложат толкоз огромен брой събития, с цел да задоволят играчите, защото съвсем всички футболни шампионати, шампионати и надпревари на други спортове са прекратени. В момента в Европа може да се залага само на шампионата на Беларус, което стартира този четвъртък.
Прегледахме какви са вероятните варианти за спортни
залози на футбол за идния уикенд в WinBet. Провежда се шампионата на Австралия, за което ще намерите разнородни варианти за залагане с изключение на добре известените пазари краен резултат и над/под. УинБет постоянно е бил букмейкър, който предлага доста маркети за футболни събития. В събота в winbet онлайн ще може да залагате на някои другарски срещи с присъединяване на скандинавски тимове, защото в тази част на Европа все още коронавирусът не е заплашил популацията. Също по този начин се оферират мачове от Палестина, Ангола, Хонг Конг и Никарагуа – едва ли си имате визия от тези шампионати, само че в случай че желаете да залагате, сигурно ще би трябвало да се разтърсите в интернет за въпросните лиги и да се информирате повече за тимовете. За задачата може да посетите някой от най-хубавите онлайн осведомителни портали в България, като 7sport.net Спорт, където има всичко от настоящи спортни вести, информация за букмейкъри, прогнози, статистики и до управления и тактики. Най-удачно наподобява да се залага на шампионата на Беларус, което е измежду по-познатите на играчите.
До преди няколко дни в
winbet спортни залози можеше да откриете много повече залози на футбол - дуели от турското състезание, като дружно с това на Русия те бяха последните два шампионата в Европа, които не бяха прекратени. Страните обаче взеха решение и тези шампионати да бъдат прекратени, тъй че този уикекд няма да може да се слагат залози и на тях. Както към този момент казахме пък започва шампионата на Беларус и в тиража на winbet ще намерите залози за мачовете от тази лига.
Припомняме, че водещите шампионати в Европа няма да се възобновят скоро. Английската Висша лига е прекъсната до 30 април, откакто бе гласувано предложение за удължение на паузата. Футбол в Италия сигурно няма да има до месец май, защото това е най-засегнатата страна от ковид в Европа. В УинБет няма да може да се залага в идващите седмици още на шампионатите на Испания, Германия и Франция. Френската „ Лига 1 все още има информация, че е прекратена до 15 април. Първенствата на Германия и Испания пък са прекратени за неустановен интервал от време. Футболът в България също е спрян до 13 април и не е ясно дали на тази дата дуелите ще стартират.
Що се отнася до другите спортове, win
bet не предлага никакви тенис събития. Всички тенис шампионати са прекъснати до месец юни, като ATP разгласи това решение преди няколко дни. В букмейкъра е допустимо да намерите някои срещи от азиатски шампионати на баскетбол, само че с лимитирани варианти за залагане. Един от водещите шампионати във волейбола – този на Русия при мъжете и дамите, продължава да се организира, тъй че през уикенда най-малко ще има малко повече залози на волейбол. Общо взето с тези събития се изчерпва програмата на УинБет за идващите дни като по този начин ще бъде ситуацията най-малко още 2 седмици.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР