Епичният филм “Легенди за страстта е знаков за кариерата на

...
Епичният филм “Легенди за страстта е знаков за кариерата на
Коментари Харесай

Брад Пит налетял да бие режисьор със стол

Епичният филм “Легенди за пристрастеността " е знаков за кариерата на артиста Брад Пит. 20 години след излизането на огромен екран на хитовата кинолента, режисьорът Ед Зуик описа за безкрайните разногласия с Брад на снимачната площадка. 

В своите записки “Хитове, провали и други илюзии: Моите четиридесет и няколко години в Холивуд " Зуик разкри, че Брад Пит се е държал нападателно на снимачния терен, а държанието му на моменти е ставало неконтролируемо. 

В книгата си режисьорът разкрива преживелица, която се е разиграла по време на фотосите на “Легенди за пристрастеността ". “Докато заснемахме една от сцените той безусловно полудя. Дори летяха столове във въздуха ", изяснява Ед Зуик, представен от списание Vanity Fair. 

" Не знам кой извика първи, аз или той... Не помня кой изруга пръв. Не помня кой хвърли първия стол, само че това не беше последното нещо, което се случи... ", написа Зуик. До спорът се стигнало, откакто режисьорът влезнал в спор с Пит за снимането на прочувствена сцена. Напрежението ескалирало дотам, че Брад и Ед почнали да се замерят със столове. 

Във кино лентата, който остави трайна диря върху цяла една ера, се превъплъти в облика на героя Тристан Лъдлоу. Първоначално за ролята е поканен Том Круз, само че той напуща актьорския състав, след което към него е притеглен Брад Пит. Брад също поискал да се откаже от кино лентата след първата подготовка, само че бил разколебан от продуцента Маршал Херсковиц. 

“Това беше първият знак за дълбоките страсти, кипящи в Брад. На пръв взор той изглеждаше доста спокоен и елементарен за схващане човек, само че когато се ядосаше, държанието му ставаше непостоянно ", спомня си Зуик. 

Режисьорът признава, че с Брад постоянно са се карали поради героя, който пресъздава пред камерата. 

" Неговите показа за персонажа бяха разнообразни от моите. Понякога, колкото и умел и сензитивен да си, нещата не се получават ", декларира Зуик. " Брад израсна в среда на мъже, които трябваше да държат страстите си под надзор. Колкото повече натисках Брад да се разкрие, до момента в който играеше героя, толкоз повече той се съпротивляваше “, прибавя той. 

Ед Зуик обаче е безапелационен, че Брад Пит се е оказал най-подходящия артист за ролята на Тристан.

" Когато срещата с Пит завърши, си помислих, че съм намерил артиста, който търсех ", декларира режисьорът, написа " Телеграф ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР