Епичен финал на Сезон 7 на Игра на тронове (Game

...
Епичен финал на Сезон 7 на Игра на тронове (Game
Коментари Харесай

Финалът на сезон 7 на Игра на тронове счупи всички рекорди

Епичен край на Сезон 7 на " Игра на тронове " (Game of Thrones)! Последният епизод, който беше излъчен в неделя (понеделник у нас) реализира рекорден зрителски интерес.

Серията е гледана от 31 милиона фенове единствено в неделя. Феновете видяха Кралят на нощта, който най-сетне направи поход, с цел да унищожи хората от Вестерос и унищожи Валът.

" Холивуд Рипортър " определа сериала като " най-голямото шоу по малкия екран ".

Сцената, която провокира нечуван интерес и доста мнения в обществените медии обаче беше любовна. Страстният свършек на седми сезон от най-хитовия сериал се случи сред Денерис Таргариен и нейният племенник - Джон Сноу - в функциите Емилия Кларк и Кийт Харингтън.

 Снимка 309941

" Ewwwww! ", разяснява само актрисата Емилия Кларк, откакто героинята й направи буен секс с Джон Сноу (Кийт Харингтън)

Сега всички се питат по кое време ще стартира Сезон 8, който ще е последният на фентъзи драмата. По всяка възможност фотосите ще бъдат през октомври 2017 година, само че доста са информациите, съгласно които сезон 8 може да бъде излъчен чак през 2019 година

Финалният сезон сигурно се чака да бъде героичен. Според вести от кухнята, финалният сезон може да се състои от 6 серии с дължината на филми.

Последният епизод на сезон 7 е дълъг 79 минути и 43 секунди, уточни HBO в прессъобщение.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР