Епичен финал на първото турне на подкаст в историята -

...
Епичен финал на първото турне на подкаст в историята -
Коментари Харесай

Тото и Рачков звъннаха на Слави и Халваджиян на живо пред 2000 души

Епичен край на първото турне на подкаст в историята - При Тото Mega Tour. Две хиляди индивида се събраха в Летен спектакъл " Бунарджика “ в Пловдив, с цел да изживеят една незабравима вечер с ТоТо и неговия посетител изненада – Димитър Рачков.

Феновете, пристигнали да гледат онлайн по какъв начин се снима подкаст, имаха опцията да се насладят на неповторимо шоу, само че и да научат от първа ръка за разнообразни стадии от персоналния живот на Димитър Рачков.

Смехът и аплодисментите на хората не стихнаха от първата до последната минута. За това способстваха и непрекъснатите интеракции на водещия и госта с публиката. Имаше и доста изненади – от появяването на Рачков, който слезе измежду хората в театъра, с цел да ги поздрави, до няколкото телефонни диалога с други огромни имена от родния шоубизнес.

Обажданията се случиха непринудено, непланирано, само че пък почитателите имаха опцията да вземат участие в жива връзка по телефона с Краси Радков, а малко по-късно и с Маги Халваджиян и с Виктор Калев. Заредена от тази страст, публиката настоятелно пожела да чуе по телефона и Слави Трифонов и желанието й се сбъдна. Първо ТоТо се обади на Слави, а незабавно по-късно - и Рачков.

Възможността на присъстващите да получат персонални поздрави от едни от най-популярните лица в родния ефир подвигна градуса на така и така приповдигнатото въодушевление в театъра. Това е и първият подкаст, на чийто край хората скандираха " Още, още...! “. Присъстващите не пропуснаха да отбележат и това, че При Тото Mega Tour е първото събитие от доста време, което изпълни Летния спектакъл на 100%.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР