Epic Games Store продължават с чудесната си практика да ни

...
Epic Games Store продължават с чудесната си практика да ни
Коментари Харесай

Deus Ex: Mankind Divided е безплатна в Epic Games Store

Epic Games Store не престават с чудесната си процедура да ни подаряват безвъзмездни игри. Тази седмица може да си вземете изцяло гратис една в действителност специфична игра: Deus Ex: Mankind Divided is Free on the Epic Games Store на Eidos Montreal. Играта се предлага в своя общоприет вид с включени спомагателната задача Extra Measures и Covert Agent Pack пакета.

Появила се преди Deus Ex: Mankind Divided ви показва един предстоящ тираничен свят, в който механично усъвършенстваните са станали нежелани. Годината е 2029 и Адам Янсен е още веднъж тук, с цел да въздаде правдивост и разкрие мрачна интрига.

„ Всяка задача, в която участвате ви дава голям брой благоприятни условия за деяние и избор. Като тук нямате „ вярно решение за разрешаване на задачата. Грубата мощ постоянно е опция, въпреки и сложна. Понеже няколко изстрела може да ви отстраняват. Стелтът не постоянно е най-лесното нещо също, тъй като доста от задачите се развиват измежду бял ден. Обикновено ще би трябвало да импровизирате и от време на време най-хубавото решение е да говорите с верния човек по верния метод. Eidos Montreal за следващ път са основали вълнуващо и интензивно премеждие, което даже тези които ненавиждат FPS шутърите би трябвало да играят. Изследвани са и съществени тематики, а отговорите тук не всеки път черни или бели – тъкмо, както е в действителния живот. Има я и постоянната доза комизъм, с цел да се олекоти част от напрежението си “, пишат в ревюто си PlayStation Lifestyle. „ Това е игра, която ще желаете да играете голям брой пъти, с цел да видите какво ще стане, в случай че методите друго. А сейв системата ви окуражава да експериментирате “.

Може да вземете играта от магазина на Epic до 21-ви март.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР