Epic Games обявиха, че живота на Fortnite Season 2 Chapter

...
Epic Games обявиха, че живота на Fortnite Season 2 Chapter
Коментари Харесай

Удължиха продължителността на Fortnite Chapter 2 Season 1

Epic Games оповестиха, че живота на Fortnite Season 2 Chapter 1 ще бъде продължен до февруари идната година. Мотивът за това, съгласно студиото е опцията да се приготви за напълно новите обновления, свързани с коледните и новогодишните празници, които компанията приготвя за общността на играта.

„ Миналата година ние празнувахме 14 Days of Fortnite по време на празниците. Тази година ние сме подготвили дори по-голям пакет със наличие, което да ви забавлява, което включва нови игрови характерности, безвъзмездни награди и лайв събитие, което не бихте желали да пропуснете. За да се подготвим за всичките нови обновления, свързани с празниците, ние ще удължим първия сезон на Chapter 2 до началото на февруари. Пригответе се за зимата “, написаха през вчерашния ден в уеб страницата си Epic Games. Заедно с това беше оповестен и нов ъпдейт за Fortnite, който включва дневни провокации, добавена поддръжка на DirectX 12 за PC, опция за спомагателна конфигурация на контраста на потребителския интерфейс и други Заедно с това, Epic разгласяват и решения за докладвани от геймърите неточности и бъгове, открити в играта.

От Kotaku означават завръщането на бележките, съпътстващи обновленията. Epic нерядко търпи рецензия, поради непрозрачността си, точно в тази посока. Даже и огромното събитие с черната дупка и старта на Chapter 2 бях съпроводени с прекомерно нищожни обяснения от страна на студиото, което не се хареса на някои стриймъри в Мрежата, само че пък изненадите остават за геймърите, чието прекарване не се скапва от хора, искащи да получат своите пет минути популярност.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР