Epic Games не се притеснява да съди хора, които предлагат

...
Epic Games не се притеснява да съди хора, които предлагат
Коментари Харесай

Създателите на Fortnite съдят известен YouTube потребител, защото продава чийтове

Epic Games не се тормози да съди хора, които оферират чийтове за известната онлайн игра Fortnite, само че този път студиото е вдигнало мерника нависоко. Създателите на шлагера заведоха дело против известния YouTube консуматор Брендън Лукас с прякор Golden Modz и неговия чест сътрудник Колтън Контър (Excentric) за това, че употребяват и продават чийтове за играта.
Лукас, който има над 1.7 милиона почитатели във видео платформата, е упрекнат в нарушаване на Digital Millennium Copyright Act. Той ще дава отговор още за това, че взе участие в нерегламентирана активност и въздейства на салдото на играта. Причината за това е фактът, че той разгласява видео клипове, показващи по какъв начин да мамите във Fortnite, и продава стратегия за чийтове на уеб страницата си. Контър взе участие в някои от клиповете, което го прави обект на желае.

Epic е поискало от YouTube да изтегли няколко от видеоклиповете. Същевременно Лукас се преструва, че е почтен, като твърди, че не счита, че държанието му е тревожно и че други производители на видеоклипове в YouTube вършат същото.

Ако студиото надделее, това може да коства скъпо на Лукас и Контър. Адвокатите на Epic желаят облагите им да бъдат „анулирани“ в допълнение към заплащането на компенсации и правосъдни разходи. Фирмата явно желае да изпрати обръщение до други измамници, с изключение на да накаже тези – тя желае чийтове да бъдат нерентабилни за всеки, който би се осмелил да ги продава и популяризира. Докато компанията знае, че би трябвало да усъвършенства кода за битка с чийтовете в самата игра, тя залага на това, че правосъдни каузи като това биха могли да възпират измамите преди въобще да стартират да се появяват.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР