Epic Drama ще предложи няколко вълнуващи заглавия от 1 юли,

...
Epic Drama ще предложи няколко вълнуващи заглавия от 1 юли,
Коментари Харесай

Премиера на КОЛЕКЦИЯТА, Династията на Тюдорите и Полдарк продължават по Epic Drama през юли

Epic Drama ще предложи няколко вълнуващи заглавия от 1 юли, измежду които най-новото е „ Колекцията “. ТВ каналът от фамилията на Viasat History и TV1000, единствено за трагични продукции, е наличен в южна България посредством ТЕЛЕКАБЕЛ ТВ - на HD позиция 228, SD канал 185, и TV SAT COM - 23/24, в северна България – посредством NetWorx – на позиция 230, а в София – посредством NET1 на 82 канал. Можете да гледате първите епизоди на няколко от сериалите по Epic Drama онлайн свободно на: https://www.epicdrama.bg/watch-now/.


Жанр: Политика и власт
Започва в неделя, 1 юли, в 23:00 ч.
Година: 2016 година
Сезон 1 : 8 x 60 мин.
Режисьор: Оливър Голдстик
В функциите: Ричард Койл, Мами Гъмър, Том Райли, Макс Дикън, Франсис де ла Тур, Джена Тиам, Аликс Поасон



Париж, 1947 година: фешън империя израства от пепелищата на потърпевшия от войната град. Управлявана от зашеметяващия с чара си и изцяло безсъвестен Пол Сабине, " Къщата на Сабине " постанова нови правила в следвоенния фешън свят. Зад блясъка и елегантността, обаче, е скрита ужасяваща загадка, която може да подкопае деликатния триумф на компанията.
Всъщност новата епоха във висшата мода се дължи на креативния обсег на по-малкия брат на Пол, Клод - необмислен и обичащ удоволствията. Пол и Клод са претърпели войната, само че на каква цена? Задава се нова борба, която заплашва да раздели фамилията. Брат ще застане против брата, брачен партньор - против брачната половинка, протеже - против ментора.
Философска и съвременна, " Колекцията " е история за цената на триумфа по време на основен миг в историята на Франция.


Жанр: Историческа драматизация
Продължава от неделя, 1 юли, в 22:00 ч.
Година: 2016 година
Сезон 2: 10 x 60 мин.
Режисьор: Уинстън Греъм, Деби Хорсфилд
В функциите: Ейдън Търнър, Елинор Томлинсън, Хейда Рийд, Кайл Солър, Джак Фартинг, Руби Бентал, Ричард Харингтън

Епични обстоятелства

1790 година: въздухът мирише на протест и гражданска война. Рос Полдарк би трябвало да се бори за свободата си, когато Джордж Уорлегън се пробва да го обеси като бунтовник. Докато Франсис и Елизабет следят събитията с смут, дали Демелца ще успее да избави Рос от самия него?
Потънали в задължения, Рос и Франсис се пробват да излекуват остарели рани, като сплотяват силите си в нова мина надалеч от семейство Уорлегън. Рос и Елизабет се озовават дружно при непредвидени условия и Рос рискува всичко в обезверено контрабандно начинание. Междувременно ориста на семейство Полдарк се свързва по непредвиден метод с доктор Дуайт Енис и младата наследница Каролин Пенвенън.
Семейство Полдарк би трябвало да изглади разликите си един път вечно, само че на каква цена?


Жанр: Войни
Започва във вторник, 3 юли, в 22:00 ч.
Година: 2017 година
Сезон 3: 10 x 60 мин.
Режисьор: Марк Елис, Стефани Моргенстернn
В функциите: Евелин Брошу, Джак Лаский, Уорън Браун, Торбен Либрехт, Лара Джин Чоростецки

Епични обстоятелства

В последния сезон на " Отряд Хикс " основните фигури от отряда доближават финалната фаза на последната им задача дружно. Те се надяват да нанесат удар на врага, който може да промени хода на войната.
След шокиращите и отрезвяващи загуби на Том и тези, които умират в Диеп, е по-трудно отвсякога да се поддържа вярата. Границите на човешкия морал са преминати дотам, че не е елементарно да се разграничи положително от зло.
Отрядът се сблъсква с жестоката истина, че в случай че искаш да победиш врага, от време на време ти би трябвало да станеш зложелател.


Жанр: Политика и власт
Започва в петък, 20 юли, в 22:45 ч.
Година: 2008 година
Сезон 3: 10 x 60 мин.
Режисьор: Майкъл Хърст
В функциите: Джонатан Рис Майърс, Хенри Кавил, Мария Дойл Кенеди, Натали Дормър, Джеръми Нортъм

Епични обстоятелства

След изтезанието на Ан Болейн крал Хенри VIII се дами за третата си брачна половинка Джейн Сиймор, уверен, че тя е дамата, избрана от ориста да го подари със наследник.
Въпреки че бременността на Джейн е мотив за наслада, властта не Хенри е застрашена заради протеста на жителите в Англия и напъните на папата в Рим, решен да спре разпространяването на протестантството. Тъй като офанзивите над новата черква предсказват проблеми за краля, все по-могъщият Томас Кромуел удвоява напъните си да пречупи католицизма в Англия.
Джейн умира, скоро откакто подарява Хенри с първия му наследник, и Кромуел желае да се възползва от нещастието, с цел да откри нова брачна половинка, която ще им докара съдружниците, нужни за отбиване на католическата инвазия. Усилията му обаче са подкопани от най-верните поддръжници на Хенри.
Измъченият Хенри се бори да удържи позицията си като глава на своята черква, само че никой не е в сигурност от все по-пълно обземащата го полуда.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР