EPA/БГНЕС Позиция на Сдружението на заведенията и Конфедерацията на българския туристически

...
EPA/БГНЕС
Позиция на Сдружението на заведенията и Конфедерацията на българския туристически
Коментари Харесай

Ври и кипи! Заведенията заплашиха с немирни протести заради новите мерки!

 EPA/БГНЕС Позиция на Сдружението на заведенията и Конфедерацията на българския туристически бизнес:

Конфедерацията на българския туристически бизнес остро възразява против оповестеното ликвидиране на българския туризъм! Тази заран шефът на Столичното РЗИ Данчо Пенчев разгласи от на следващия ден .

Популизмът и псевдо битката с епидемията още веднъж взимат връх! Пак се бием с брашно против вятърни мелници. По средата на лятото имитираме ограничения, които безусловно закриват туристическия бранш. Достойно продължение на политиката на краткотрайния здравен министър.

Сякаш на инат управлението на служебното здравно министерство се готви да затвори голяма част от българския туризъм и започва от София посредством подопечното й СРЗИ. За страдание, желанията им не са да спрат до тук. Отделен въпрос е, че досега няма и никакви ограничения в поддръжка на бизнесите, които страната самоуверено се готви да затрие. А районният принцип на ограничавания значи едно - никой да не чака такава.

Използваме случая да се обърнем към президента, който носи отговорност за дейностите на назначените от него министри. И в частност за изцяло некомпетентния.

Уважаеми господин президент,

Ставате съизвършител в убийството на българския туризъм.

Това, което се случва, е грозно и е лишено от всякаква логичност. Това е дискриминация в най-директния й тип. Това е геноцид освен над работодателите и трудещите се в българския туристически бранш, само че и против всички млади българи.

Настояваме допустимо най-бързо да отстраните от поста министър, тъй като той употребява всяка останала му в министерството минута за кавга с българския дребен и междинен бизнес.

Многократно предоставяхме на обществото съответни доводи, за какво не трябва да се лимитира работата на заведенията и туристическите обекти и по какъв начин от тази популистка мярка няма никакъв смисъл. На хората облечени във власт обаче, въобще не им пука, тъй като работят на държавна заплата и пробват да прикрият некомпетентността си и тоталния неуспех на имунизационния развой посредством кавга с бизнеса.

В умозаключение призоваваме: Преустановете геноцида над българския туризъм!

И тъй като към този момент не имаме вяра, че ще ни послушате, ние сме подготвени да защитим правата си с всички вероятни средства! Мирни и не чак толкоз мирни…
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР