EON Sports Mode, ексклузивната спортна функционалност на интерактивната телевизия EON

...
EON Sports Mode, ексклузивната спортна функционалност на интерактивната телевизия EON
Коментари Харесай

EON Sports Mode с тройно увеличение през Европейското първенство

EON Sports Mode, извънредната спортна функционалност на интерактивната телевизия EON на Vivacom, реализира изключителни резултати по време на Европейското състезание по футбол. В целия район, в който оперира United Group, функционалността отбелязва впечатляващия растеж от тройно по-голямо ползване в съпоставяне със междинното за първите 5 месеца на 2024 г. EON Sports Mode е задействан над 600 000 пъти от клиенти на ЕОN, като България има забележителен принос за този резултат с близо 1/4 от потреблението. В допълнение, по време на шампионата, функционалността е употребена за първи път от нови над 109 000 неповторими устройства.
Прочетете още
Така EON Sports Mode усъвършенства преживяването пред екрана на още повече футболни почитатели, предоставяйки им в действително време статистика за мачовете, значима информация за играчите и съставите – картони, смени, позиция на терена и доста други. Освен това, спортният режим предлага данни за развиването на дуелите като точни и неточни удари към двете порти, осъществени нарушавания, тъчове, засади, дузпи, корнери и маркирани голове.

„ Изключително щастливи сме от големия интерес на нашите клиенти към EON Sports Mode по време на Европейското състезание по футбол. Спортният режим е задействан над 130 000 пъти, което е 3 пъти повече съпоставено със междинното за първите 5 месеца на 2024 г. Това демонстрира впечатляващо равнище на ангажираност и все по-нарастваща известност на платформата ни EON и нейните неповторими функционалности измежду потребителите в България. Спортният режим в EON е основан точно, с цел да даде на спортните почитатели изцяло интерактивно преживяване при гледане, като обезпечи изчерпателни статистически данни в действително време за разнообразни спортове като футбол, тенис, баскетбол и други “, споделя Любомир Малоселски, шеф „ Продукти и услуги “ във Vivacom.

По време на борбата за най-престижната футболна купа в Европа, спортните данни в България са гледани през разнообразни устройства: 76,4% от потреблението е през EON Smart Box или Smart TV App, 20% – през смарт телефони и таблети, за улеснение на всички футболни почитатели, които са в придвижване, и 3,6% – през EON Web приложението.

Всички клиенти на EON могат да наблюдават статистиката за спортните срещи в действително време, бързо и елементарно единствено с едно натискане на бутона Статистика (спортна топка). EON Sports Mode дава и опция за приплъзване обратно и обзор на всички голове и значими положения, с цел да се подсигурява, че феновете няма да пропуснат нито един миг.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР