Ентусиастите на криптовалути са развълнувани от дискусиите около Pushd (PUSHD),

...
Ентусиастите на криптовалути са развълнувани от дискусиите около Pushd (PUSHD),
Коментари Харесай

Защо инвестиралите в Optimism и Tether купуват новата предварителна продажба на Pushd

Ентусиастите на криптовалути са разчувствани от полемиките към Pushd (PUSHD), а това, което отличава монетата, е разнообразният интерес, който тя провокира, освен от експертни анализатори, само че и от вложители в Optimism (OP) и Tether (USDT). Нека разбираем аргументите, които движат тази наклонност.

Техническа мощ на Optimism (OP)

Със стабилната си дълготрайна техническа оценка от 95 точки, избрана от вложителите, Optimism (OP) притегля вниманието. Тази оценка, получена от минали модели на търговия и позиция по отношение на междинните стойности, алармира за мощна опция за тези, които търсят тактика “купи и хвани ”. На цена от $3.51 и доста над 100-дневната си пълзяща междинна, OP се откроява за вложителите, които търсят постоянен капацитет.



Въпреки че актуалният търговски пейзаж на Optimism (OP) допуска индиферентност на вложителите, ранните поддръжници виждат аргументи да останат ангажирани, очаквайки евентуален напредък в близко бъдеще.

Неуспокоителен сюжет на Tether (USDT)

В крипто пазара Tether (USDT) се бори с внезапно повишаване на противозаконните действия, изключително в Югоизточна Азия, както се показва в скорошен отчет на Организация на обединените нации. Разкриват се още измами като тактиката “pig butchering ”, при която се употребяват построяват подправени сантиментални връзки с жертвите, с цел да се построи прочувствена връзка и по-късно финансова употреба.

Участието на Tether в комплицирано, високоскоростно пране на пари провокира паника измежду правоприлагащите и финансовите органи. Бързината и необратимите транзакции на цифровия токен го трансформират в желан инструмент за пране на пари, основано на криптовалута, което усложнява провокациите, пред които са изправени органите при следенето и възобновяване на противозаконни средства.

Въпреки регулаторния надзор, Tether (USDT) остава избор за противозаконни действия, което съставлява спънка за правоприлагащите органи.

Уникалното предложение на Pushd (PUSHD)

На фона на тази динамичност Pushd (PUSHD) се откроява като децентрализирана peer-to-peer платформа за търговия със артикули, основана на блокчейн. Привлякла над 14,000 регистрации в предварителната си продажба на примамливата цена от $0.06 за токен, Pushd се отличава посредством своя акцент върху сигурността и прозрачността. Преминала сполучливо одити, въвела 20-годишно заключване на ликвидността и разполагаща с $250 милиона токена, Pushd вдъхва доверие на ранните вложители.

Отличителни характерности като по-ниски такси за транзакции, липса на развой на KYC и опция за продажба на артикули на търг отличават Pushd (PUSHD) на претъпкания пазар.

Тъй като анализаторите акцентират Pushd като евентуално капиталово събитие на 2024 година, вложителите са изправени пред нюансиран развой на взимане на решения. Докато одобрени имена като Optimism (OP) и Tether (USDT) резервират позициите си, въвеждането на Pushd (PUSHD) предлага опция за диверсификация на портфейлите и навигация в несигурността.

В крипто пейзажър, оценяващ прозрачността, сигурността и децентрализацията, визията на Pushd подхожда на разрастващите се условия на общността.

След като предварителната продажба набира скорост и от ден на ден вложители се причисляват към придвижването Pushd, крипто пейзажът е подготвен за още една завладяваща глава. Останете на линия за разгръщането на историята на Pushd (PUSHD) – евентуален изменящ играта децентрализиран пазар.

Научете повече за предварителната продажба на Pushd на формалния им уеб страница


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР